ЦСКА - Левски(София)
Модератори: ники, Methuselah
ЦСКА - Левски(София)
Според мойто мнение, този мач няма да е този който ще реши титлата, както се пише почти навсякъде. Аз лично предусещам победа на армейците и ще ходя да помогна с к'вото мога от сектор "Г" 
Последно промяна от PoLk на 05 Апр 2007, 12:48, променено общо 1 път.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
нали знаете че момчетата в жълто винаги печелят? ето, Тимчев да каже 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Има нещо гнило в първенството ни...
Откакто извикаха на пожар бате си Стойчо, нещата за свинския отбор тръгнаха нагоре и все нагоре. И понеже разликата между двата отбора си беше голяма, Левски пък включиха на задна. Ей така - да върнат жеста от миналата година.
Изобщо не би ме учудило поредно безлично софийско "дерби" с краен резултат Х или минимална победа за червените.
Откакто извикаха на пожар бате си Стойчо, нещата за свинския отбор тръгнаха нагоре и все нагоре. И понеже разликата между двата отбора си беше голяма, Левски пък включиха на задна. Ей така - да върнат жеста от миналата година.
Изобщо не би ме учудило поредно безлично софийско "дерби" с краен резултат Х или минимална победа за червените.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Nadqvam se nai-nakraq da stane istinskoto derbi koeto lipsva ot ....baq godini.Ima predpostavki zatova - i dvata otbora sa ednakvo zle, no pone lichno az nqmam nikvii sumneniq 4e ma4a moje da se re6ava nqkude drugade, osven na terena
. Qd me e 4e nqma da moga da otida da podkrepqm CSKA-to, ama ko da se prai...
Sry za latinicata.
Sry za latinicata.
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
има нещо такова, да.. и аз мисля да го пиша Х тоя мачЦиндил-Пиндил написа:Изобщо не би ме учудило поредно безлично софийско "дерби" с краен резултат Х или минимална победа за червените.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Надявам се ЦСКА да бие, и най-вече мача да е истински. Ще е прекалено банално, ако се повтори миналогодишния сценарий, но този път в полза на ЦСКА. Май трябва да се срещнат в европейски турнир двата отбора, за да гледаме истински мач
Шегата на страна, това, което гледаме от години е подигравка с имената на двата (някога) най-силни отбора в България. Цяла година лигавщини, мачове достойни за научно-фантастичния жанр, и после гледаме дербита с Хайдук (Кула) и "достойни" загуби с по 5:0 от Барса...
Ако утре ЦСКА бие с 1:0 с гол от дузпа след 60тата минута, сериозно ще се замисля дали си струва да отделям по 2 часа от живота си за български мачове... да ви кажа честно предпочитам ново 7:1, само мача да е истински и да се види, че няма уговорки. Ще ме е срам да излеза на улицата известно време, но ще го преживея, като всеки цесекар съм свикнал със срама...
Шегата на страна, това, което гледаме от години е подигравка с имената на двата (някога) най-силни отбора в България. Цяла година лигавщини, мачове достойни за научно-фантастичния жанр, и после гледаме дербита с Хайдук (Кула) и "достойни" загуби с по 5:0 от Барса...
Ако утре ЦСКА бие с 1:0 с гол от дузпа след 60тата минута, сериозно ще се замисля дали си струва да отделям по 2 часа от живота си за български мачове... да ви кажа честно предпочитам ново 7:1, само мача да е истински и да се види, че няма уговорки. Ще ме е срам да излеза на улицата известно време, но ще го преживея, като всеки цесекар съм свикнал със срама...
zamunda.net will never die!