Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Да речем, че темите съм ги научил.Остават ми само Дунавска равнина и Черноморско крайбрежие,но аз на предварителен ще ходя само в УНСС,тъй като на 27 съм на баллллллллллллллл
Мис Ди това колко ще изкараш на предварителния е без особено голямо значение.
И аз бях на вашето място миналата година. Явих се на предварителния в СУ. Бях зверски притеснена. Писах, доста. Излизат резултатите - 2 Бях адски притеснена. Реших,че няма да се справя,че нищо не знам. На редовния искарах 5.50 Тъй че карай го по-споко, и дай максималното от себе си! А аз ще стискам палци
лошото и че аз бях миналата година:)но не бях учила много около 2-3 месеца и не си знаех всички теми!И на редовния ми се падна Население не е лоша тема ,но като не съм я учила Взех си изпита ама не ми стигна да влезна !Тази година се надявам наистина да успея!Защото влагам много усилия Желая на всички късмет!
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Nikince написа:Мис Ди това колко ще изкараш на предварителния е без особено голямо значение.
И аз бях на вашето място миналата година. Явих се на предварителния в СУ. Бях зверски притеснена. Писах, доста. Излизат резултатите - 2 Бях адски притеснена. Реших,че няма да се справя,че нищо не знам. На редовния искарах 5.50 Тъй че карай го по-споко, и дай максималното от себе си! А аз ще стискам палци
Абе и предварителния може да си те изстреля, не е точно така! По принцип се носят слухове, че на предварителните проверяващите са по благосклонни към грешки и пропуски, все пак се отчита и по- малкото време за подготовка! Доколко е така не е много ясно, защото и аз се улях на предварителния! Не че и на другия не се улях де, но поне ми стигна за нещо
Nikince написа:Мис Ди това колко ще изкараш на предварителния е без особено голямо значение.
нищо лиa не беше направила на предварителния ?
Знаех темата, УЖ )) Писах 11 листа, НО явно не достатачно. Бях пообъркала структурата и още някоя друга цифричка и се отчаях. Колко сълзи му одарих само аз си знам, но след това се мобилизирах, и ме приеха навсякъде където кандидатствах, все предни желания ) Спокойствие е нужно хора. А на теб МисДи ти пожелавам, да станем колежки, тази година;)