География

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

а иначе как вървите с темите ?аз днес се записах за предварителния ,а вие записахте ли се?
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

MissDi написа:а иначе как вървите с темите ?аз днес се записах за предварителния ,а вие записахте ли се?
аз съм се записал засега само в Свищов :roll:
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

CasuaL тцтц в Свищов ? :shock: Само ? :shock: хух
people always leave
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

е имаш време и за София :)
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

то откога до кога беше срока за записване в Сф ? :roll:

п.п В Свищов е на 21 април предварителния ... :(
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Да речем, че темите съм ги научил.Остават ми само Дунавска равнина и Черноморско крайбрежие,но аз на предварителен ще ходя само в УНСС,тъй като на 27 съм на баллллллллллллллл :roll:
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

аз само в СУ ще ходя на предварителен!Ама май няма да се справя :(
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

MissDi написа:аз само в СУ ще ходя на предварителен!Ама май няма да се справя :(
еее какъв е този песимизъм ? Повярвай в себе си :)
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

Ще видя кво ще стане :)
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Мис Ди това колко ще изкараш на предварителния е без особено голямо значение.
И аз бях на вашето място миналата година. Явих се на предварителния в СУ. Бях зверски притеснена. Писах, доста. Излизат резултатите - 2 :) Бях адски притеснена. Реших,че няма да се справя,че нищо не знам. На редовния искарах 5.50 :) Тъй че карай го по-споко, и дай максималното от себе си! А аз ще стискам палци :)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

лошото и че аз бях миналата година:)но не бях учила много около 2-3 месеца и не си знаех всички теми!И на редовния ми се падна Население не е лоша тема ,но като не съм я учила :roll: Взех си изпита ама не ми стигна да влезна !Тази година се надявам наистина да успея!Защото влагам много усилия :)Желая на всички късмет!
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

Nikince написа:Мис Ди това колко ще изкараш на предварителния е без особено голямо значение.
И аз бях на вашето място миналата година. Явих се на предварителния в СУ. Бях зверски притеснена. Писах, доста. Излизат резултатите - 2 :) Бях адски притеснена. Реших,че няма да се справя,че нищо не знам. На редовния искарах 5.50 :) Тъй че карай го по-споко, и дай максималното от себе си! А аз ще стискам палци :)
нищо лиa не беше направила на предварителния ? :roll:
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Абе и предварителния може да си те изстреля, не е точно така! По принцип се носят слухове, че на предварителните проверяващите са по благосклонни към грешки и пропуски, все пак се отчита и по- малкото време за подготовка! Доколко е така не е много ясно, защото и аз се улях на предварителния! Не че и на другия не се улях де, но поне ми стигна за нещо 8)
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

Ами аз една година почивка!Ама не ми е зле,поработих малко а сега си уча !Не беше фатално :D
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

CasuaL написа:
Nikince написа:Мис Ди това колко ще изкараш на предварителния е без особено голямо значение.
нищо лиa не беше направила на предварителния ? :roll:
Знаех темата, УЖ :))) Писах 11 листа, НО явно не достатачно. Бях пообъркала структурата и още някоя друга цифричка и се отчаях. Колко сълзи му одарих само аз си знам, но след това се мобилизирах, и ме приеха навсякъде където кандидатствах, все предни желания :)) Спокойствие е нужно хора. А на теб МисДи ти пожелавам, да станем колежки, тази година;)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”