Проблем със записването за предварителен изпит
Модератор: Boromir
- zvezda
- В началото бе словото
- Специалност: KN
- Курс: втори
Проблем със записването за предварителен изпит
Здравейте!
Както може би някои от вас знаят много от кандидатстудентите, които не живеят в столицата или околностите се възползват от кандидатстудентските борси за записване за предварителен изпит.
Вчера и днес (27-28.03.2007) борсата беше във Варна. Във вторника бях от първите на борсата, взех си картонче, обиколих 2-3 банки, които не пожелаха да направят превод. Най-накрая намерих, платих, взех "доказателство" и отидох на училище (имах даже закъснение). Борсата затваряше в 18:30, аз свършвам даскало в 19:30. Казах си - няма проблем - ще се запиша утре преди училище.
За днес борсата беше обявена за 09:00 до 14:00. Представете си изненадата - пристигам аз в 12:40 там и гледам - Софийския се изнесли. Оставили на щанда само брошурки ;( Много селски номер! Да си бяха отворили устичките да ми кажат предния ден, че ще си тръгнат по-рано!!!
Въпросът ми: как да се запиша сега? Какви са ми опциите? Аз разчитах на тази борса, но .. (все си повтарям да не се ядосвам за неща, които не зависят от мен и не мога да променя)
Посъветвайте ме как да си разреша проблема? Ще ми се наложи ли да отида до София за да се запиша лично?
Както може би някои от вас знаят много от кандидатстудентите, които не живеят в столицата или околностите се възползват от кандидатстудентските борси за записване за предварителен изпит.
Вчера и днес (27-28.03.2007) борсата беше във Варна. Във вторника бях от първите на борсата, взех си картонче, обиколих 2-3 банки, които не пожелаха да направят превод. Най-накрая намерих, платих, взех "доказателство" и отидох на училище (имах даже закъснение). Борсата затваряше в 18:30, аз свършвам даскало в 19:30. Казах си - няма проблем - ще се запиша утре преди училище.
За днес борсата беше обявена за 09:00 до 14:00. Представете си изненадата - пристигам аз в 12:40 там и гледам - Софийския се изнесли. Оставили на щанда само брошурки ;( Много селски номер! Да си бяха отворили устичките да ми кажат предния ден, че ще си тръгнат по-рано!!!
Въпросът ми: как да се запиша сега? Какви са ми опциите? Аз разчитах на тази борса, но .. (все си повтарям да не се ядосвам за неща, които не зависят от мен и не мога да променя)
Посъветвайте ме как да си разреша проблема? Ще ми се наложи ли да отида до София за да се запиша лично?
.:KH ~ II-pи курс:.
ако си 100% сигурна, че са се "изнесли" май наистина ще ти се наложи да дойдеш до София за да се запишеш. Само гледай да не изпуснеш и софийските срокове, най-добре взимай влака/автобуса или направо давай на стоп, важното е да стигнеш навреме. Все пак провери със сигурност дали не е приключило записването при теб. А може да провериш и дали в някой от другите градове по-близо до теб е свършило записването, все пак ако има шанс да не биеш път чак до София...
успех
успех
santus, espiritus, insanity is all around us
Звезда, вчера като си била на борсата, / и аз съм бил там по същото време/ значи са ти дали едни рекламни брошури на двете кандидатстудентски борси, които работят във Варна. Едната се казва Вектор, а другата Зенит. И двете приемат записване за предварителните в СУ.
Ако не си си взела брошури пиши- аз имам една камара от тях - ще ти дам телефоните.
Ако не си си взела брошури пиши- аз имам една камара от тях - ще ти дам телефоните.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
:)
Тези кандидатстудентски борси,които са по 2-3 дни в по-големите градове са главно да ти дадат информация за съответните университети и изпити!Записването става в Центровете за прием на документи,които не "се местят" ,а си имат офиси и там може да се запишеш в сроковете ,обявени от университетите! 
- teufelchen
- От дъжд на вятър