Въпрос Относно Общежитията

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

някой може ли да ми даде информация какви са били мин.балове за общежитие за философския факултет предни години..
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Миналата година беше малко над 5.50 май...Общо взето вторият най-висок след ФНПП :) Дано не те отчайвам :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

мен май ше ме поотчаеш обаче :)

но искам да попитам за балообразуването за общежитие.. значи, наясно съм кои оценки ми влизат, но да попитам - оценката от изпита си я умножавам по съответния коефициент (за специалността ми) нали :?: :roll: щото иначе бала става по десетобалната, а не шестобалната :D т.е. 27.90 :arrow: 5.58..което може и да не ми стигне :(
the shadow proves the sunshine
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

CityBoy написа:Обръщам се към всички красиви девойки - живея до СУ, ако няма къде да се настанят отварям моя скромен дом за тях - ще се спазариме за наема :lol:
Aми, ако сме от София може ли?? :roll:
Изображение --> ИзображениеИзображение
chriss
В началото бе словото

Мнение от chriss »

Когато аз кандидатствах,бях приета второ желание във ФМИ,но бала не ми стигна за общежитие.Беше голяма шаш и паника, защото по онова време майка ми не можеше да ме издържа на квартира. Така се бяхме стресирали с нея и дойдохме в София да говориме с отговорниците за общежития и какво си мислите- ами има Социална класация, на която по моето време приеха абсолютно всички хора, подали документи:) Така че без излишни притеснения, лошото е че Соц. класация излиза към началото или по-скоро средата на октомври и до тогава трябва да се измисли нещо.А за тези които по1ват от 9.09 :) Сори ама трябва да си търсите роднини, приятели-общо взето на никой не му пука къде ще живееш преди да излезе класацията :(
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

въпрос относно социалната класация..
от много хора съм чувала, че първокурсниците не ги оставят без общежитие след тази класация..но как става самото подаване..при положение, че нямам безработни родители, учаща сестра или пък многодетно семейство..при това доходите ни са далеч от минимални...ще ми позволят ли въобще да подам такава молба..и няма ли да бъде конфузно да искам общежитие при НЕналичието на нито 1 от параграфите, по които се кандидатства за нея...
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

също исках да питам някой знае ли колко първокурсници (за ФФ ме интересува) остават некласирани..
баловете тази година като цяло са по-ниски..това няма ли да смъкне и бала за общежития??
Аватар
dzenga
От дъжд на вятър

Мнение от dzenga »

nadejda това е линк от класиранията на първокурсниците за миналата година:http://uni-campus.net/klasaciq2.php ...надявам се поне малко да ти помогне да се ориентираш,въпреки че всичко си е година за година... ще чакаме 16.09 :wink: :)
Аватар
bob4o
В началото бе словото

Мнение от bob4o »

а как са не6тата въб филологическия факултет?и там ли бала е долу горе такъв? :cry:
Аватар
bob4o
В началото бе словото

Мнение от bob4o »

сори за правописната грешка :wink:
Аватар
dzenga
От дъжд на вятър

Мнение от dzenga »

минимални балове за общежития 2004/2005г. :ЮФ-5.35, ФКНФ-5.39, ФНПП-4.37, ФМИ-5.35, СФ-5.09, ФСФ-4.88, ХФ-5.4, ИФ-5.15, ФзФ-4.6, ФЖМК-5.05, ФП-5, БогФ-4.57, ФФ-5.55, БФ-5.45, ГГФ-5.16 :) успех на всички, дано се видим в студентски град :wink: :D
Аватар
bob4o
В началото бе словото

Мнение от bob4o »

мерси мноо :roll:
o4ko
В началото бе словото

Мнение от o4ko »

и като се прецени,4е тая година баловете са по-ниски,можем да си направим една груба сметка.аз съм в ГГФ и балут ми е 5.13,а мин за миналата година е 5.16,но все пак тая година мин бала е с около половин единица по нисък от миналогодишния.
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

o4ko, на теб ти трябват 0.03 да падне бала, а на мен - 0.38 ;(
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

хаха..аз даже не знам как да си го сметна... :wink:
Заключено