Курсовете по история в СУ
Модератор: Boromir
Добре де, ама има ли полза от тези курсове, ще каже ли някой? Казват ли преподавателите нещо по-различно - на какво да се набляга, или само предодават материала с 300 думи в минута и толкова.
P.S. Днес чух, че не се номерирали страниците на изпитните работи - дали е вярно?
Моля студенти, помогнете с малко съвети и инфо.
P.S. Днес чух, че не се номерирали страниците на изпитните работи - дали е вярно?
Моля студенти, помогнете с малко съвети и инфо.
здрасти
та да си кажа и аз за курса през ваканцията...ами с 2 думи:аз съм много доволна засега...
Да,вярно е че се диктува много...не чак с 300думи в минута,но доста пишем..Вярно е също че е много студено,ама като почнеш да пишеш се сгряваш..
А защо съм доволна от курса ли?Ами защото ни дават какви точно могат да бъдат формулировките на темите,дават ни подробни планове,а някои теми направо ни ги диктуват...хубаво е,че нещата излизат от устите точно на тези хора,които ти поставят критериите за оценяване...и така.
Много ми е странно обаче,че около мен чувам само диалектна реч..Къде изчезнахте,софиянцииии...само аз ли от цяла София съм на този курс?Мн е гадно...щото хората от провинцията са си на групички едни такива задружни....А м/у другото на курса е Мис България от миналата година...ама тя май не идва много-много
та да си кажа и аз за курса през ваканцията...ами с 2 думи:аз съм много доволна засега...
Да,вярно е че се диктува много...не чак с 300думи в минута,но доста пишем..Вярно е също че е много студено,ама като почнеш да пишеш се сгряваш..
А защо съм доволна от курса ли?Ами защото ни дават какви точно могат да бъдат формулировките на темите,дават ни подробни планове,а някои теми направо ни ги диктуват...хубаво е,че нещата излизат от устите точно на тези хора,които ти поставят критериите за оценяване...и така.
Много ми е странно обаче,че около мен чувам само диалектна реч..Къде изчезнахте,софиянцииии...само аз ли от цяла София съм на този курс?Мн е гадно...щото хората от провинцията са си на групички едни такива задружни....А м/у другото на курса е Мис България от миналата година...ама тя май не идва много-много
Не си ме разбрала правилно...не съм казала че е лошо или че ме дразни диалектния говор..исках да кажа че по това разбрах че почти всички на курса са от провинцията....все едно аз ако отида в Пловдив,Търново или Варна да не ме познаят че съм от Западна България...Да,в София също се говори на диалект...а атаката ти срещу мен само показва че не си ме разбрала..Поздраи 
Споко, щом ме няма на курса значи цялата провинция не се е изнесла при вас
Шегичка.
Сега сериозно - дали ще има формулирани дълги теми - май това е специалитет на СУ и Търновския. И не е ли все едно как точно ще я формулират темата, щом се касае примерно за определен период.
В интерес на истината и аз имах желание да посетя тези курсове, но с отсядането въпроса беше нерешим. Така че разчитаме на вас - да споделяте мнения.
Сега сериозно - дали ще има формулирани дълги теми - май това е специалитет на СУ и Търновския. И не е ли все едно как точно ще я формулират темата, щом се касае примерно за определен период.
В интерес на истината и аз имах желание да посетя тези курсове, но с отсядането въпроса беше нерешим. Така че разчитаме на вас - да споделяте мнения.
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Странно...AlexHI написа:Сега сериозно - дали ще има формулирани дълги теми - май това е специалитет на СУ и Търновския. И не е ли все едно как точно ще я формулират темата, щом се касае примерно за определен период.
А аз си мислех, че от УНСС в това отношение нямат конкуренция.
П.П. Някой беше написал по-горе, че на предварителния изпит листовете са били оформени в книжка...Моите и на редовния си бяха така