Не, ако говорим сериозно, идеята на курсовата е добра, щото трябва да сме запознати с вестника. Обаче трябва да се има предвид тая малка техническа подробност, че може и да няма всички броеве... Иначе вестничето е добро, каквото и да говорим, по-добро от доста съвременни издания
ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Хахахаха основна мерна единица - 1 бира
Не, ако говорим сериозно, идеята на курсовата е добра, щото трябва да сме запознати с вестника. Обаче трябва да се има предвид тая малка техническа подробност, че може и да няма всички броеве... Иначе вестничето е добро, каквото и да говорим, по-добро от доста съвременни издания
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
;)
В Университетска нищо няма да намерите
))
Не си правете труда;
Ние имахме също курсова, свързана с преглед и анализ на печат
)
И беше доста забавно с някои издания... Но мама Здравка беше така добра и ни позволи да работим по регионални издания и някои колеги, както и аз, си отидохме по родните кътчета и там милите июбезни лелички ни свършиха работа
Не си правете труда;
Ние имахме също курсова, свързана с преглед и анализ на печат
И беше доста забавно с някои издания... Но мама Здравка беше така добра и ни позволи да работим по регионални издания и някои колеги, както и аз, си отидохме по родните кътчета и там милите июбезни лелички ни свършиха работа
"Лудите, лудите, те да са живи!"
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
аа
А като стана дума - ха честито, деца 
Аз сега да питам - който няма карта в първа инвестиционна и е посочил, че няма, ще му издадат направо или трябва да се яви някъде си за попълване на някакви си документи
И кога ше си ми дадат паричките ???
))
Аз сега да питам - който няма карта в първа инвестиционна и е посочил, че няма, ще му издадат направо или трябва да се яви някъде си за попълване на някакви си документи
И кога ше си ми дадат паричките ???
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
еми..
Явно е нещо като задължително, унито работи с Първа инвестиционна и са преценили, че това е по-лесният и удобен вариант за раздаването на стипендиите. Попитах дали трябва да подаваме лично документи за тези карти, уведомиха ме, че не. След празниците трябва да минем да си вземем картите, на които автоматично ще ни превеждат парички
))
Енджоййй ол!!!
Енджоййй ол!!!