Културология шампиони в МЕГАТУРНИРА

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Съжалявам за всички грешки, които допуснах по време на турнира и за слабата организация. Поемам изцяло вината за отказването на Батак. Виновен съм, че не успях да осигуря сигурен терен и рефер за техния първи мач. Поемам вината за мачовете, които се изиграха без рефер. Също така се извинявам, че за финала не присъстваха обещаните личности, нито пък беше отразено в агенция Фокус. Като идея беше замислено много добре, но реално нищо не се получи. Извинявам се, за което. Наистина не се получи турнира, който всички искахме. Не мога да се оправям добре с организация. Затова това беше първият и последният турнир, който организирам. Извинявам се на всички.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Не говори глупости! Беше чудесто- оттук само може по-добър да става :D
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

DobreFF написа: Наистина не се получи турнира, който всички искахме.
батка, ти пък откъде знаеш какво са искали всички? :) според мен това което беше описал в началото, преди турнира, си беше твоя мечта, плюс може би на още няколко човека.. останалите просто искахме да играем футбол - и го получихме! това е най-важното в един турнир според мен, останалото е просто.. украса ;)

имаш много благодарности от всички за старанието, за купите, медалите, за организирането на съдиите, мачовете.. за шампанското накрая :lol: не знам на какво си се надявал, но според мен се получи много добър турнир, най-добрият в който съм участвал. човек винаги трябва да си поставя високи цели, за да постигне поне нещо, ама не трябва да се разочароваме от това че не сме постигнали всичко което искахме. нов турнир - нов късмет :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Атмосферата си беше като за световно, че даже над. Един месец мачове, отзиви... мина се без въргали и припадъци(въпреки че почти се получаваха)...
Всичко е ОК. 8)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”