Какво означават аватарът и подписът ви?
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък с месеци не съм си сменяла подписа
Трябва да измисля нещо в скоро време 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
моя ранг пък е следствие от битов алкохолизъмMissDi написа:битова алкохоличка
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- la_cazadora
- Драскач
Аватарът ми е ясен. Харесвам ЕС, защото зад него и фразата "Обединена Европа" стои една супер добра и значима идея, която е важна за континента, а съответно и за нас.
ЕС далеч не е "бездънни еврофондове"!
Подписът ми също е ясен. Демокрацията в БГ се възприема като свободия. Всеки, който реши да се измъкне от наказание, се оправдава с демокрацията. Втръсна ми!
Демокрация е управление на народа. Щом народът иска права, то трябва двойно по-стриктно да спазва правилата и задълженията, произхождащи от тях!
Подписът ми също е ясен. Демокрацията в БГ се възприема като свободия. Всеки, който реши да се измъкне от наказание, се оправдава с демокрацията. Втръсна ми!
- la_cazadora
- Драскач
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- la_cazadora
- Драскач
Като за начало ще ги поздравим за куража.
После ще покажем на дело как трябва да се работи за благото на държавата и ЕС. Ще даваме личен пример как живее съвестният гражданин:
Ще спазваме правилата, ще бъдем отговорни към всяко еврофондче, ще гледаме да вършим максимално полезна работа за дадените пари. Ще използваме европомощта, за да направим страната си и СУ по-качествени институции.
Освен това ще избягваме далаверките и ще заклеймяваме, когато чуем за някоя, а няма да се подхилваме под мустак!!!
И от малките далаверки държавата губи. Освен това, никой не е тръгнал да прави големи далавери, преди да е успял с няколко малки преди това.
Така че викам да изтръгнем злото от корен със своя личен пример.
Как ти звучи?
После ще покажем на дело как трябва да се работи за благото на държавата и ЕС. Ще даваме личен пример как живее съвестният гражданин:
Ще спазваме правилата, ще бъдем отговорни към всяко еврофондче, ще гледаме да вършим максимално полезна работа за дадените пари. Ще използваме европомощта, за да направим страната си и СУ по-качествени институции.
Освен това ще избягваме далаверките и ще заклеймяваме, когато чуем за някоя, а няма да се подхилваме под мустак!!!
И от малките далаверки държавата губи. Освен това, никой не е тръгнал да прави големи далавери, преди да е успял с няколко малки преди това.
Така че викам да изтръгнем злото от корен със своя личен пример.
Как ти звучи?
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Звучи ми като един друг преентусиазиран субект на един друг форум, който също използваше много болд и ъндърлайн таговетеla_cazadora написа: Как ти звучи?
Кацадора, по-полека. Първо - не мисля, че на този форум ще намериш каквито и да е противници и второ - многото ентусиазъм не винаги е на хубаво. Както се казва - три пъти мери, един път режи.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Малко оф-топик, но просто това звучи култово.Smoking Mirror написа: Кацадора, по-полека. Първо - не мисля, че на този форум ще намериш каквито и да е противници и второ - многото ентусиазъм не винаги е на хубаво. Както се казва - три пъти мери, един път режи.
/като човек, който се занимава с испански език, само пояснявам, че nick-a на колежката няма нищо общо с каци, а е [касадора] и означава ловуваща, преследваща/
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
егаси идеализма, ама нали се сещаш че единственият начин да стане е да се изчистят всички "вредни елементи" в тва общество, а на останалите да се сложи по един чип в главата и да бъдат държани под непосредствен контрол постоянно.. щото човекът си е човек, дадеш ли му да избира, винаги ще избере себе си пред другите (изключенията са едно на 10 хиляди, примерно..) така че "далаверките" винаги ще си ги имаla_cazadora написа:Като за начало ще ги поздравим за куража.![]()
![]()
Освен това ще избягваме далаверките и ще заклеймяваме, когато чуем за някоя, а няма да се подхилваме под мустак!!!![]()
И от малките далаверки държавата губи. Освен това, никой не е тръгнал да прави големи далавери, преди да е успял с няколко малки преди това.![]()
Така че викам да изтръгнем злото от корен със своя личен пример.![]()
![]()
![]()
![]()
Как ти звучи?
а иначе тая утопия дето я описваш, според мен комунизмът е най-близо до нея.. ама всички го псуват
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Звучи ми супер, а кебапчета раздавате ли?...la_cazadora написа:Като за начало ще ги поздравим за куража.![]()
![]()
Освен това ще избягваме далаверките и ще заклеймяваме, когато чуем за някоя, а няма да се подхилваме под мустак!!!![]()
И от малките далаверки държавата губи. Освен това, никой не е тръгнал да прави големи далавери, преди да е успял с няколко малки преди това.![]()
Така че викам да изтръгнем злото от корен със своя личен пример.![]()
![]()
![]()
![]()
Как ти звучи?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"