Почва да ни писва!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Успех на всички отбори утре- спазвайте феърплея, макар да се съмнявам да се стане без квалифициран рефер.. поставени сме в невъзможност да свирим срещите и не поемам отговорност за честността на резултатите.

За мен бе чест и привилегия да ръководя срещи на всички отбори, за Понорски също.
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

не ме интересува!!!!!!!!!!!!!беше казано уж от 12:00 аз казах на всички за 12,после беше казано за 15:00 казах на всички за 15:00.сега няма пак да казвам за 12:00,културологията ще играе своя мач от 15:00 утре на академик,не сме куклички на конци.
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Бате, от началото на седмицата се знаеше, че в 9 е първия мач, а финала в 12. Не знам какво си разбрал и какво си размествал.
Да живее отбора на Форум СУ
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

бате погледни в другата тема и ще разбереш,но акто и дае нещата са достатъчно сложни и така така че ще дойдем,нека се спре с това излишно напрежение
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Добронамерено предупреждавам че игрища за утре на НСА не са запазвани и без изрично позволение ползването е невъзможно.
Запазването дори за неделя беше трудно, но както каза Добрев- сами ще се оправите няма да се бъркам
Аватар
ericartman
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ericartman »

Добре бе, тъпи ли сте в Петък следобед да се променят часовете, да не говорим за дните? Тимчев, ако верно имаш важно нещо в събота днес ли те удари музата да го кажеш....айде здраве да е. Единственото, което искам е преди Сънчо да разбера кога ще ритам god damn it !*@!$!
Аватар
G.Stoyanov
От дъжд на вятър

Мнение от G.Stoyanov »

добре де айде всички да се пооспокоим и да си изиграем мачовете в неделя са кво толкова и игрище си имаме запазено и любимите ни съдии и всичко ... са закво трябва да се насираме така точно на финала ?!? Сигурен съм че Росен има наистина нещо сериозно и неочаквано затова е променил ! никога не се знае на човек кво може да му изникне! айде да постъпим като големи хора само тоя път!!!!!
Всеки проблем си има решение,ако няма значи не е проблем
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

Мачът ни с Археологията ще бъде утре от 9 на НСА :)
Аватар
ericartman
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ericartman »

Лично ми е все тая, ако чисто физически нямаше да мога да дойда в неделя. А ако и утре няма да ритаме кажете да не пропускам и утре важни работи.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Купите са в нас вече. Трябва да съберем по още 1 лев от човек, за да компенсираме парите от Батак. В момента аз съм дал 40 лева от себе си, а Дидо 20. Като вземем 25-те лева от Берое и Информатика излиза, че само 10 лева трябват. Като съберем по левче от финалистите даже ще останат пари и за шампанско накрая. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Йевала :). В крайна сметк, ние утре от 10:30 ли играем с Етнологията !?
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

утре всички да са идват вече сме си се разбрали, да не превръщаме всичко в пародия.мнението на стоянов не го зачитайте то си е само негово не на отбора ние утре ще сме там даже ще дойдем по рано да гледаме мача за 3-то място
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

абе стига глупости !!! Тимчев това защо го измисли чак сега ? това са пълни тъпотии . играем си събота и това е ... Стоянов бяхме се разбрали за събота ;) знаеш че ви се радвам ама как така сега се оказва че неделя е по удобно .. аз също съм с добреф
In vino verittas
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

смешко стоянов няма да може да ти отговори ядоса ме и му спрях нета хахахах :twisted: :twisted:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

как можа .. горкото момче сигурно сега страда ;) айде утре ще се видим значи на нса ... добреф само да ти кажа елмо моя мач няма да го свири ;)
In vino verittas
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”