Въпрос относно класирането

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

sedrik написа: АКО СТЕ ПРИЕТИ НЕЩО НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ (РАЗЛИЧНО ОТ ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ) И РЕШИТЕ ДА УЧАСТВАТЕ НА ВТОРО КЛАСИРАНЕ, ЗАПАЗВАТЕ МЯСТОТО СИ ОТ ПЪРВОТО КЛАСИРАНЕ. ПОНЕ ТАКА БЕШЕ МИНАЛАТА ГОДИНА, ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ И ТАЗИ.
Това сигурно ли е ? :roll:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

DaNce_ написа:
sedrik написа: АКО СТЕ ПРИЕТИ НЕЩО НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ (РАЗЛИЧНО ОТ ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ) И РЕШИТЕ ДА УЧАСТВАТЕ НА ВТОРО КЛАСИРАНЕ, ЗАПАЗВАТЕ МЯСТОТО СИ ОТ ПЪРВОТО КЛАСИРАНЕ. ПОНЕ ТАКА БЕШЕ МИНАЛАТА ГОДИНА, ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ И ТАЗИ.
Това сигурно ли е ? :roll:
Да, но е малко сложно потвърждаването. Ако са Ви приели по 2ро желание Право, а искате Международни отношения, трябва да дойдете до канцеларията на факултета, за да заявите, че искате да се състезавате за по-предно желание, като запазвате предходното. Когато са от различни факултети не съм сигурен дали е нужно потвърждаване :? Нека някой с опит да каже :oops:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

ами на мен ми се наложи да потвърждавам за у4астие на 2 класиране за специалност от друг факултет. оставяш си дипломата и така....после ходих да си я взема, за да се запи6а в другия факултет като ме приеха на второ класиране...
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Мен ме приеха на първто класиране Икономика и си оставих дипломата в Стопанския факултет. След това си я взех, за да се запиша на второ класиране Информатика във ФМИ. Няма никакъв проблем с различните факултети.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”