Почва да ни писва!
Модератори: ники, Methuselah
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Почва да ни писва!
СК приема часовете и мястото на срещите въпреки ултимативния тон и неуважителното отношение НО ПРЕМЕСТВА СРЕЩИТЕ за НЕДЕЛЯ 1 април, поради заетост не реферите!
Поне веднъж изпълнете решение без мрънкане!
Понорски
Тимчев
Първанов[/b]
Понорски
Тимчев
Първанов[/b]
Абе Тимчев стига си се излагал. Този път нахалството ти премина всякакви граници. Писна ми от измислените съдийски комисии. Тоя турнир да не е А група, че вие да решавате кога и къде да играем. Ние сме тези, които играем и ние ще си решим. До сега говорих с няколко момчета от отборите. Твърдо сме решили да си изиграем мачовете, както си се бяхме разбрали. НА НСА ОТ 9, 10:30 и 12 Цяла седмица си уреждам да почивам в събота до 14 часа, досега сме тичали зат тия купи, за да ги уредим за утре и сега не ме интересува никакво разместване. Не ни трябва съдийската ти помощ щом не се съобразяваш с нашето искане. И ние сами можем да сме си съдии. Аз се наемам да донеса картони и свирка. Елмо обеща да свири пък нашия мач.
Това е крайното решение!
Да живее отбора на Форум СУ
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
хахаха абе вия луди ли сте бе като е казано неделя , значи неделя дали ше стане един ден по - късно няма значение , като си уредил купите те няма да избягат до неделя! намери се па кой да каже че тва не е А група! винаги ще има някой който не му изнася ама за тва е Тимчев не за друго! на мене па ми е 1000% пъти по - добре в неделя щото в събота имам сумати задължение които трябваше да отменя !!! айде то да му писне на човек деееба майка му дееба човека казва в неделя значи в неделя егаси наглоста лелелее Отобора на културология иска мача да си е в неделя!!!!! както е обявила СК ако искате с етнологията си играйте мача когато ви е кеф със или без съдия ния без съдия няма да играем(отново)
Всеки проблем си има решение,ако няма значи не е проблем
Чакай бе, Стоянов. Кога се казва това неделя. Ден преди мача! Е, айде да бъдем малко коректни. Отменили сме си куп неща, както ти каза, и сме се освободили за събота сутрин. Плюс това какво означава "съдийска комисия" в такъв турнир? Съдия ще се намери, ако това ти е проблема. 
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
хахаха е кво ще сменяме бе Тимчев пое ангажимента , закво е сега тая мизерия дето я правите,нека си останат в неделя и тва е! айде да не разваляме турнира точно на края деба! а относно купите и медалите никой не ти е виновен че събра парите в последния момент и си тичал да ги уредиш в последния момент! тъпо е и аз нямам търпение ама.... един ден не е кой знае кво разбирам да го отложи за другата седмица да ама един ден не е нищо разбери че неможе на сички да ни изнася , през цялото време се съобразявахме със Тимчев с нарядите и т.н.. защо го правиш сега това точно на финала ?
На какъв език да кажа, за да бъда разбран. БОЛШИНСТВОТО ОТ ХОРАТА СА СИ РАЗПРЕДЕЛИЛИ АНГАЖИМЕНТИТЕ ТАКА, ЧЕ В СЪБОТА ДО ОБЯД СА СВОБОДНИ, А В НЕДЕЛЯ ЗАЕТИ. НЕДОПУСТИМО Е ДА СЕ ПРЕМЕСТВА ТОКУ ТАКА БЕЗ НИКАКВА ПРИЧИНА ЗА НЕДЕЛЯ. Дай ми поне 1 причина за това преместване и ще се съглася.
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
Re: Почва да ни писва!
Росен Тимчев написа:поради заетост не реферите!
Понорски
Тимчев
Първанов[/b][/b]
повече кво да кажа ?!
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Добре, Стоянов! Аз съм навит... нека да има свободни рефери и само аз и ти да идем в неделя. Ще бъде чудна веселба
За мен няма значение дали ще са утре или вдругиден мачовете, но съм напълно съгласен с Добреф, че е крайно некоректно да се казват подобни промени в последния момент(даже и 1 ден няма преди съботата). Моите уважения към Тимчев, който сигурно има сериозно основание да иска това разместване, но се съмнявам останалите играчи от 6-те отбора да успеят да се нагласят според неговия календар 
The harder you fall, the higher you bounce...
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Ръководил съм и аз и Понорски мачове с чиста съвест и няма за какво да съжеляваме. Ваша воля е дали да се съобразите. Имам сериозни основания- и тримата сме заети с тежки мачове
Последно промяна от Росен Тимчев на 30 Мар 2007, 14:59, променено общо 1 път.
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър