Балове

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Къде ще е бала ви

Сл Бряг
26
67%
Пампорово
4
10%
Турция
5
13%
Гърция
4
10%

Общо гласове: 39

Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Това нещо баловете са най- тъпото нещо, което човешкия ум е раждал(може би след даскалото :lol: ) Абсолютно безпредметно харчене на пари и време, без проблем може да се мине и без него! Всмисъл, за какво са ви тия рокли и бижута, нали отивате да се забавлявате, а не да ви е неудобно с тях цяла вечер 8)
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

И моя бал е в Слънчев бряг.В хотел Поморие ...датата е 23-ти май :D
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

И аз съм на 23 май :D
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Извинявай, но отговорите въобще не са подбрани добре. :wink: Как Пампорово е единствен планински, а Сл.Бряг единствен морски курорт? А и доста хора си стоят в родните градове :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

Rage написа:Това нещо баловете са най- тъпото нещо, което човешкия ум е раждал(може би след даскалото :lol: ) Абсолютно безпредметно харчене на пари и време, без проблем може да се мине и без него! Всмисъл, за какво са ви тия рокли и бижута, нали отивате да се забавлявате, а не да ви е неудобно с тях цяла вечер 8)
Балът е това, което си го направиш, ако отидеш с нагаласата че ще бъде тъпо ще бъде, но повярвай може и да има мн хубави и незабравими спомени независимо дали си по джапанки или с костюм :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

да бре идеята е хубава .. и въпреки че наистина имам много добри спомени от бала не мисля че си заслужава цялото нагласяне харчене на пари и тн и тн ... просто може да се направи и доста по скромно и приятно
In vino verittas
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Да бе, за това говорех, някои хора май не са ме разбрали! Разбира че е както си го направиш, но в последните години станаха прекалено много комерсиализирани нещата и взе да става еднообразно и скучно! Затова отивайте по джапанки и да не ви пука какво щели да си мислят другите- нали си е вашия бал все пак! :wink:
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Уф, отново подхващам темата за датата 20 май. Днес един познат полицай ми каза, че им чели заповед, че трябва да се отменят баловете, които са на тази дата, заради изборите за евродепутати. Дори се опита да каже, че може да има промяна в датата на предварителния изпит на 20 май. Не съм човек, който вярва на слухове и ей така пуска слухове, но този път съм разтревожена. Нямам нищо против да се променят всички дати, но кога и къде мога да разбера валидните дати? Ако някой има идея къде можем да проверим, моля да каже.

П.П. Трудно мога да отделя темите за бала и изпита, но не ми се пише едно и също в две теми. :oops:
Аватар
afrodita_f
В началото бе словото

Мнение от afrodita_f »

Moq bal 6te e na 27-mi mai v NDK.Ne v Sky plaza kakto ostanalite,a vav Forum
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”