Балове
Модератор: Boromir
Балът е това, което си го направиш, ако отидеш с нагаласата че ще бъде тъпо ще бъде, но повярвай може и да има мн хубави и незабравими спомени независимо дали си по джапанки или с костюмRage написа:Това нещо баловете са най- тъпото нещо, което човешкия ум е раждал(може би след даскалото) Абсолютно безпредметно харчене на пари и време, без проблем може да се мине и без него! Всмисъл, за какво са ви тия рокли и бижута, нали отивате да се забавлявате, а не да ви е неудобно с тях цяла вечер
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Да бе, за това говорех, някои хора май не са ме разбрали! Разбира че е както си го направиш, но в последните години станаха прекалено много комерсиализирани нещата и взе да става еднообразно и скучно! Затова отивайте по джапанки и да не ви пука какво щели да си мислят другите- нали си е вашия бал все пак! 
- alys
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Уф, отново подхващам темата за датата 20 май. Днес един познат полицай ми каза, че им чели заповед, че трябва да се отменят баловете, които са на тази дата, заради изборите за евродепутати. Дори се опита да каже, че може да има промяна в датата на предварителния изпит на 20 май. Не съм човек, който вярва на слухове и ей така пуска слухове, но този път съм разтревожена. Нямам нищо против да се променят всички дати, но кога и къде мога да разбера валидните дати? Ако някой има идея къде можем да проверим, моля да каже.
П.П. Трудно мога да отделя темите за бала и изпита, но не ми се пише едно и също в две теми.
П.П. Трудно мога да отделя темите за бала и изпита, но не ми се пише едно и също в две теми.
- afrodita_f
- В началото бе словото
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"