Sorry, но за журналистика не помня точната цифра.
Струва ми се, че 5 и нещо беше, но най-добре за по-сигурно отдели малко време и провери лично на място.
хехе при нас още във вторник имаше изнесени списъци.. много е паднал бала на Комп. Науки, 5.67 та най-накрая да закача и аз някой лев
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
Щях да взема, но съдбата се намеси . За една седмица не си бях в България и точно тогава да сложат срока за молбите . Като тръгвах още беше рано и не се знаеше кога ще се подават молби, като се прибрах - всичко беше минало свършено. Яд ме е... но.... не прекалено много
Аууууууууууу, аууууууууууууууу, чшшшшшшшшшшш.........
А честито на всички дето са се натягали за стипендии. Особени поздрави на тия от ФМИ, а тези които не са успели мое се пробват да бачкат за мен - аз ше им давам стипендийки, че и отгоре по 50 - 60 с'тинки. Ама мноо Ви се кефя на такива отличници дето мноо сте ми учкали, та после като тръгнете по интервюта и да ми бачкате хич Ви няма. Просто ми е ясно нивото на цялата система. И за справка, ако някой си помисли с малкото си мозък, че нешо ме е яд за жалките Ви "знания" и стипендийки успеха ми от миналата година е 5.55, а от първи семестър на тази 4.50. И това всичко без да ми стъпва крака в жалкото факултетче дето се излъгах да "уча". Та особено за тия дето са от ФМИ да вземат отрано да се осъзнаят и да си стягат задниците да поучат реални неща, а не да слушат с отворена уста 80% от глупостите на тия дето ни преподават и си мислят, че разбират нещата.
Това е текстови блок, който се прикача към края на това съобщение, щото съм го бил пуснал. Има си ограничение от 255 символа
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.