Има ли граници за истинската любов?Възраст без значение или?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор

bixte li opitali s niakoi mnogo po-vazrasten ot vas

Анкетата свършва на 22 Мар 2007, 22:54

da, ot lubov
14
39%
da,za trapkata
8
22%
ne, nikoga
9
25%
da, za pari ili dryg interes...
5
14%

Общо гласове: 36

pafkata
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: IMA LI GRANIZI ISTINSKATA LUBOV??? VAZRAST_BEZ ZNA4ENIE

Мнение от pafkata »

Това въпрос за момичета ли е ? Не за друго ами те по принцип обикновено си падат по по големи партньори ...

Иначе аз съм се фокусирал на една група 19-20 откак съм на 15 .. и сега съм на 23 .. някакси тея мацки на 20 най ми допадат :)

Между другото, имам много странен проблем , много ми се закачат някакви 16 годишни , а аз изобщо не обичам да се занимаваш със ученички и просто не им обръщам внимание ...май разбивам бая сърчица
Nothing is Perfect
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Извинявам се предварително за офтопика, но искам да помоля кака Крематори да промени заглавието на тази тема, да го направи на кирилица. Вярвам, че всички сме съгласни.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Тука гледам в тази тема има доста разочаровани, недоклатени и комплексирани хора. Ще ме извините, но просто с такова впечатление оставам като гледам с каква самоувереност пишат някои хора, които не са видяли и 5% от реалността...
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

То дори и да може да го вдигне на 80 - кел файда. Усещането няма да е същото като да си с младеж на 20. Все пак оная му работа е едно от нещата, които най-малко се виждат по време на секс. :wink: Това, което вижда жената, е лице, гърди, ръце... Затова какво от това, че има здрав к... като всичко останало му се е сбръчкало???
В леглото младостта си е младост. Абе, любов, любов, ама...друго си е крехкото месце... 8) :wink:
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Бихте ли опитали? Да опитам какво по-точно? За връзка ли се пита или за нещо по-еднократно :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

MZ4 написа:
Vladimir Gergov написа:От физиологична гледна точка е малко непосилно. Или по- точно от сексуална.

Тя на 20г , той на 45г. Ок! Секса върви. А като тя стане на 40г а той на 65г? Какво става?

Тук говорим за - тя на 20 той на 60 :shock:
Ми ако инфантилността на единия кореспондира с изкуфялостта на втория :lol: Ако единият е все още неизградена личност дали разликата е 10 или 50 години е все едно според мен :roll: В крайна сметка сентенцията трябва да изглежда така:"Определена възрастова разлика няма значение в определен възрастов интервал" или "на който как му е удобно" :P
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Viviann
В началото бе словото

Мнение от Viviann »

:blob6: :roll: :munky2: :munky2: :munky2:

Ха интересна дискусийка си заформихме.....но аз съм си на мнение,че най-важно е духовното изживяване...има мигове, които не бихме сменили эа години,,,,,не знам кой как го разбира,но най-чувствената ми вразка,коиато за сажаление не може де е истинска такава, беше с моят човек,независимо че е на 60.той ми даде стълба към небето и винаги ще го нося в сърцето си........
Защото е по-весел и жизнен от повечето хора на 20-30. и открих,че за секса не е важно да си атлет, а да си поет, красотата е във всеки поглед и всиако докосване....След като съм била с него си помислих- сега мога да умра, защото бях истински щастлива. Пожелавам на всички такова щастие ..
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Viviann написа::blob6: :roll: :munky2: :munky2: :munky2:
Защото е по-весел и жизнен от повечето хора на 20-30. и открих,че за секса не е важно да си атлет, а да си поет, красотата е във всеки поглед и всиако докосване....След като съм била с него си помислих- сега мога да умра, защото бях истински щастлива. Пожелавам на всички такова щастие ..
Тия приказки съм ги чувала от толкова много хора, при връзки с разлика в годините и без разлика, хетеро, хомо, всякакви, уви май няма нищо уникално в емоциите ни, но времето променя много неща, приемай го като искаш :roll:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Viviann
В началото бе словото

Мнение от Viviann »

:geek: :clock: М да доно си права и времето ми донесе нова истинска любов,эащото и преди и в момента,дори когато се виждах с НЕГО, имам други гаджета,но с тях си е по-скоро ученическа любов, без дълбоки чувства,особено от моя страна и повече за шоуто ......но вярвям,че бъдещето винаги ни носи красиви изненади .и никой ден ще си кажа-добре, че не умрях тогава сега съм по-щастлива
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

И това е малко относително, на мнение съм че като се обичат да са заедно .... НО само от любов да не се бърка с "харесвам му колата", "по-голям - по-готин" (това е смешно)
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

До преди година, две си мислих че такъв вид връзки, с голяма дистанция в годините, хем нямат бъдеще, хем нямат смисъл, хем са свършили още преди да са започнали.
Бях на мнение,че разлика от порядъка 7-8 ....15 години е огромна.Че двама души нямат общи интереси, няма какво да си кажат.......

Но не е така. И сега съм сигурна в това. Нашата разлика е 10 години..... И не ми пречи по абсолютно никакъв начин. Напротив. Помага ми, за неща за които, примерно някой на моята възраст не би помогнал, разбира по-добре от всеки друг.

Чесно казано НЯМА значение, колко годишни сме всички..........Важното е любов да има............ИСТИНСКА.

На намерилите я - честито. На останалите .......продължавайте да търсите :wink:
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хахаха, 10 години в сравнение с 25 са нищо. :wink: Да неговорим за визираната 40!!!!!! Няма база за сравнение просто.
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Абе т'ва 40 години разлика...ми се струва много Нереално.

Все едно да ходя с дядо ми :shock: :roll: :shock: 8) [/b]
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

миииии...обичалА го...
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Мисля,че до 10-15 години една разлика във възрастта би могла да бъде напълно нормална и да не се усеща.Оттам нататък тръгват големите различия в мисленето,в желанията...във всичко.
Незнам как би могла да се получи стабилна любовна връзка когато хората нямат нищо общо помежду си.
Само с любов не се живее :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”