География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Е аз съм наполовина войник, все пак имам военна книжка и това май си се бройка
Nikince, не знам защо, но си мисля че си География и повярвай, това което учите там няма нищо общо с това което ние учим, в смисъл че учим неща, за които и 1000 години няма да ми стигнат да ги науча
Така че може би казармата беше по добрия вариант, все пак наистина и там вече си има доста жени 
- Nikince
- Пишеща машина
Rage написа:Е аз съм наполовина войник, все пак имам военна книжка и това май си се бройкаNikince, не знам защо, но си мисля че си География и повярвай, това което учите там няма нищо общо с това което ние учим, в смисъл че учим неща, за които и 1000 години няма да ми стигнат да ги науча
Така че може би казармата беше по добрия вариант, все пак наистина и там вече си има доста жени
Rege, История и География съм. НО караме лекции с историците и с географите, и с Архивистика и документалистика, и с Археология, и с География и Биология, и с Кой ли не
Имахме геология 1вия семестър! ТИЯ КАМАНИ МИ РАЗКАЗАХА ИГРАТА!!!!!!! ДОБРЕ ЧЕ СВЪРШИ
А за казармата, какво да ти кажа. ПО-ДОБРЕ НЕ
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Може и да нямате нищо против, но тези от СУ май ше имат- все пак трудно ще ми е да се преместя с невзет изпит
Иначе наистина учихме там за сингониите и наистина това ми беше може би най лесния изпит- говоря по принцип за цялото следване
! Но явно и вашта не е хич лека, щом карате с половината университет! А случайно да знаеш някои от форума, който да е геолог от по горните курсове- мн ми трябват там лекциите им! Ако някои се чуди, говоря на Nikinceto, стига сте се чудели 
- Nikince
- Пишеща машина
Rage написа:Може и да нямате нищо против, но тези от СУ май ше имат- все пак трудно ще ми е да се преместя с невзет изпитИначе наистина учихме там за сингониите и наистина това ми беше може би най лесния изпит- говоря по принцип за цялото следване
! Но явно и вашта не е хич лека, щом карате с половината университет! А случайно да знаеш някои от форума, който да е геолог от по горните курсове- мн ми трябват там лекциите им! Ако някои се чуди, говоря на Nikinceto, стига сте се чудели
Хеехехехех ако трябва да съм честна, един геолог не познавам, нито от първи нито от трети, нито от който и да е курс. Простооооооо, един ден отивах към студентски, и срещу мен бяха седнали две много развълнувани момичета, които си бяха взели изпита по Кристалология. Та почнаха да ми разказват, как са си искарали 4-ките, и за зла участ, момчето до мен се оказа последна година магистратура Геология , и за още по-зла участ, и задръстване имаше......
Тъй че не мога да ти помогна:((((
Съжалявам.
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Споко, Nikince, така е геолозите са скапана работа! И аз не мога да си понасям колегите, но какво да се прави, съдба- с тях съм се паднал! При вас щом сте само(или поне повечето)момичета би трябвало да е по зле, всмисъл че се предполага че се карате за щяло и нещяло! Момичешка му работа както се казва! 
- Nikince
- Пишеща машина
Rage написа:Споко, Nikince, така е геолозите са скапана работа! И аз не мога да си понасям колегите, но какво да се прави, съдба- с тях съм се паднал! При вас щом сте само(или поне повечето)момичета би трябвало да е по зле, всмисъл че се предполага че се карате за щяло и нещяло! Момичешка му работа както се казва!
Колкото и невероятно да прозвучи, НИКОГА в курса не сме се карали за каквото и да е.
Имах наистина късмет.
Много често се случва да се събираме 20тина човека от курса да пием кафе, НЕ се делим, помагаме си. Момичета, момчета. Никакви проблеми нямаме наистина.
Това казвам на моите приятели, а те си мислят,че се швгувам, понеже това рядко се случвало.
Аааааааа курса ми са много добри всички. Аз много си ги обичам:)))
ПС. Ако не те кефат твойте, идвай при нас:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Няма нищо по- хубаво от това, да си с група готини момичета, които и да си се разбират на всичкото отгоре! И аз се присъединявам към хората, които са ти казвали че изключителна рядкост! Само че няма как да стане работата с прехвърлянето, колкото и да ми се иска- нали ти казах, че ме сцепиха на последния изпит, сега ще трябва септември чак да ходя! Така ше е, като няма поправителна сесия жеднага след първата- в всички уважаващи себе си университети е така, ама май СУ не е сред тях! 
- Nikince
- Пишеща машина
Rage написа:Няма нищо по- хубаво от това, да си с група готини момичета, които и да си се разбират на всичкото отгоре! И аз се присъединявам към хората, които са ти казвали че изключителна рядкост! Само че няма как да стане работата с прехвърлянето, колкото и да ми се иска- нали ти казах, че ме сцепиха на последния изпит, сега ще трябва септември чак да ходя! Така ше е, като няма поправителна сесия жеднага след първата- в всички уважаващи себе си университети е така, ама май СУ не е сред тях!
Е да, ама другите уважаващи себе си университети не дават да се влачат изпити:))При нас може;)))
Недей съжалява;)))) Ще го вземеш
А че курса ни е рядко срещано явление:))ЗНАЕМ си го:)))))))Дори днес ( дано да не е голям проблем ), коментирах с колежките ми, твоето предположение за женските интрижки в курса, и доста се забавлявахме, защото чесно казано, до сега за нещо подобно не се бяхме сещали:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ