География

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Е аз съм наполовина войник, все пак имам военна книжка и това май си се бройка 8) Nikince, не знам защо, но си мисля че си География и повярвай, това което учите там няма нищо общо с това което ние учим, в смисъл че учим неща, за които и 1000 години няма да ми стигнат да ги науча :( Така че може би казармата беше по добрия вариант, все пак наистина и там вече си има доста жени :D
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

да аз щях тука в Карлово да стана!Но има време по нататък :)
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Rage написа:Е аз съм наполовина войник, все пак имам военна книжка и това май си се бройка 8) Nikince, не знам защо, но си мисля че си География и повярвай, това което учите там няма нищо общо с това което ние учим, в смисъл че учим неща, за които и 1000 години няма да ми стигнат да ги науча :( Така че може би казармата беше по добрия вариант, все пак наистина и там вече си има доста жени :D

Rege, История и География съм. НО караме лекции с историците и с географите, и с Архивистика и документалистика, и с Археология, и с География и Биология, и с Кой ли не :)))))))

Имахме геология 1вия семестър! ТИЯ КАМАНИ МИ РАЗКАЗАХА ИГРАТА!!!!!!! ДОБРЕ ЧЕ СВЪРШИ :) Знам че вие имате някаква Кристаолология или нещо такова;))) ЗА тия сингониите, и бил лесен изпит:)) Друго за Геология нищо не знам!:)
А за казармата, какво да ти кажа. ПО-ДОБРЕ НЕ :)))))))))) Само да се мъчиш:) НО ако не ти харесва, в нашия курс има НЕДОСТИГ на момчета, само 7 са ни, едно от което видях за 1ви път на изпитите, и нали разбираш че няма да имаме нищо против:))))) Още един джентълмен в курса ни:) :lol:
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Може и да нямате нищо против, но тези от СУ май ше имат- все пак трудно ще ми е да се преместя с невзет изпит :) Иначе наистина учихме там за сингониите и наистина това ми беше може би най лесния изпит- говоря по принцип за цялото следване 8) ! Но явно и вашта не е хич лека, щом карате с половината университет! А случайно да знаеш някои от форума, който да е геолог от по горните курсове- мн ми трябват там лекциите им! Ако някои се чуди, говоря на Nikinceto, стига сте се чудели 8)
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Rage написа:Може и да нямате нищо против, но тези от СУ май ше имат- все пак трудно ще ми е да се преместя с невзет изпит :) Иначе наистина учихме там за сингониите и наистина това ми беше може би най лесния изпит- говоря по принцип за цялото следване 8) ! Но явно и вашта не е хич лека, щом карате с половината университет! А случайно да знаеш някои от форума, който да е геолог от по горните курсове- мн ми трябват там лекциите им! Ако някои се чуди, говоря на Nikinceto, стига сте се чудели 8)

Хеехехехех ако трябва да съм честна, един геолог не познавам, нито от първи нито от трети, нито от който и да е курс. Простооооооо, един ден отивах към студентски, и срещу мен бяха седнали две много развълнувани момичета, които си бяха взели изпита по Кристалология. Та почнаха да ми разказват, как са си искарали 4-ките, и за зла участ, момчето до мен се оказа последна година магистратура Геология , и за още по-зла участ, и задръстване имаше......:)) Тааа имахме доста,време да се "поопознаем" с твоите колежки, та даже и с колежките на твоите колежки, които бяха обсъждани:))))
Тъй че не мога да ти помогна:((((
Съжалявам.
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

хахахахах ставало е забава май а ? :twisted:
people always leave
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

eleos написа:хахахахах ставало е забава май а ? :twisted:

Супер беше, НО дано да не ми се случва никога повече това:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Споко, Nikince, така е геолозите са скапана работа! И аз не мога да си понасям колегите, но какво да се прави, съдба- с тях съм се паднал! При вас щом сте само(или поне повечето)момичета би трябвало да е по зле, всмисъл че се предполага че се карате за щяло и нещяло! Момичешка му работа както се казва! 8)
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Rage написа:Споко, Nikince, така е геолозите са скапана работа! И аз не мога да си понасям колегите, но какво да се прави, съдба- с тях съм се паднал! При вас щом сте само(или поне повечето)момичета би трябвало да е по зле, всмисъл че се предполага че се карате за щяло и нещяло! Момичешка му работа както се казва! 8)

Колкото и невероятно да прозвучи, НИКОГА в курса не сме се карали за каквото и да е.
Имах наистина късмет.
Много често се случва да се събираме 20тина човека от курса да пием кафе, НЕ се делим, помагаме си. Момичета, момчета. Никакви проблеми нямаме наистина.
Това казвам на моите приятели, а те си мислят,че се швгувам, понеже това рядко се случвало.
Аааааааа курса ми са много добри всички. Аз много си ги обичам:)))

ПС. Ако не те кефат твойте, идвай при нас:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Няма нищо по- хубаво от това, да си с група готини момичета, които и да си се разбират на всичкото отгоре! И аз се присъединявам към хората, които са ти казвали че изключителна рядкост! Само че няма как да стане работата с прехвърлянето, колкото и да ми се иска- нали ти казах, че ме сцепиха на последния изпит, сега ще трябва септември чак да ходя! Така ше е, като няма поправителна сесия жеднага след първата- в всички уважаващи себе си университети е така, ама май СУ не е сред тях! 8)
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Rage написа:Няма нищо по- хубаво от това, да си с група готини момичета, които и да си се разбират на всичкото отгоре! И аз се присъединявам към хората, които са ти казвали че изключителна рядкост! Само че няма как да стане работата с прехвърлянето, колкото и да ми се иска- нали ти казах, че ме сцепиха на последния изпит, сега ще трябва септември чак да ходя! Така ше е, като няма поправителна сесия жеднага след първата- в всички уважаващи себе си университети е така, ама май СУ не е сред тях! 8)

Е да, ама другите уважаващи себе си университети не дават да се влачат изпити:))При нас може;)))
Недей съжалява;)))) Ще го вземеш :)))))
А че курса ни е рядко срещано явление:))ЗНАЕМ си го:)))))))Дори днес ( дано да не е голям проблем ), коментирах с колежките ми, твоето предположение за женските интрижки в курса, и доста се забавлявахме, защото чесно казано, до сега за нещо подобно не се бяхме сещали:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Не е проблем(ако мен питаш де),споко! Ние пък днес коментирахме...какво имало за обяд в мензата! Какво да се прави, храната е жизненоважна :) А btw вие къде карате лекции(или упражнения) защото ми се струва, че ако това на снимката си ти съм те мяркал някъде из необятните предели на СУ 8)
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

Някъде из нета знаете ли да има примерни тестове по География ? :roll:
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

явно няма ... :roll:
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

ако ти се дават пари в книжарниците продават!
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”