изпит по немски език
Модератор: Boromir
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
-
svetliocskar
- В началото бе словото
Здравейте на всички,искам да попитам ако някой знае кога ще е следващият изпит по немски език,да ми каже поне някаква ориентировъчна дата,защото не съм в БГ и трябва да си направя планове.Също така ще съм благодарен ако някой ми даде линк,където мога да видя какви специалности мога да кандидатствам с немски език и евентуално какъв друг изпит трябва да държа.Благодаря Ви предварително!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Още е рано за дати, а линк със специалностите незнам, дали има... Можеш да помолиш твой близък да купи кандидатстудентския справочник, който би трябвало скоро да излезе, и да ти каже всички специалности...svetliocskar написа:Здравейте на всички,искам да попитам ако някой знае кога ще е следващият изпит по немски език,да ми каже поне някаква ориентировъчна дата,защото не съм в БГ и трябва да си направя планове.Също така ще съм благодарен ако някой ми даде линк,където мога да видя какви специалности мога да кандидатствам с немски език и евентуално какъв друг изпит трябва да държа.Благодаря Ви предварително!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И аз съм кум клуба на кандидатстващите с немски език
Някой случайно да се е записал на някакъв предварителен
Техническият или в Благоевград
Много жалко,че в СУ няма предварителен по немски,но от Техническият се отказах,защото компонентите не съвпадат със СУ и практически явяването там е безполезно!А къде ходите на уроци...споделете мнение
"...И гърди геройски на смърт да изложи, И ЕДИН ВРАГ ПОВЕЧ МЪРТЪВ ДА ПОЛОЖИ...!!!"
"...И гърди геройски на смърт да изложи, И ЕДИН ВРАГ ПОВЕЧ МЪРТЪВ ДА ПОЛОЖИ...!!!"
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ето линк :svetliocskar написа:Здравейте на всички,искам да попитам ако някой знае кога ще е следващият изпит по немски език,да ми каже поне някаква ориентировъчна дата,защото не съм в БГ и трябва да си направя планове.Също така ще съм благодарен ако някой ми даде линк,където мога да видя какви специалности мога да кандидатствам с немски език и евентуално какъв друг изпит трябва да държа.Благодаря Ви предварително!
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... index.html
Тук можеш да провериш сам за различни специалности с чужд език..не са малко
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Morning Star
- От дъжд на вятър
Един съвет към всички, решили да кандидатстват с немски в СУ - не залагайте големи надежди на този изпит,най-добре да ви е нещо като резервен вариант или план Б. Ако знаете английски, няма значение колко сте добри, по-добре се явете на английски, отколкото на немски. Има по-голяма вероятност да изкарате прилична оценка. Давам ви тези съвети след горчивия ми( и не само мой!) опит от миналата година. А доколкото разбрах от по-големи от мене, традицията да те прецакат на изпита по немски в СУ не е от вчера, така че не си правете илюзии. Мечтата ми е един ден тези от катедрата по германистика най-накрая да се вразумят и да пуснат човешки изпит с човешки критерии 

- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: