голям резил!
Олимпиадата по английски език
Модератор: Boromir
- zvezda
- В началото бе словото
- Специалност: KN
- Курс: втори
Да - от наш'то даскало е - едно осмокласниче. Ако питаш мен, на такъв ранен етап, по-вероятно детето си е знаело английския от преди
Желая му успех.
ПП: самият факт, че от 12-ти клас има човек с 89,5 точки при нужни 90 за класиране .... ами това просто си КРЕЩИ "ИМА НЕЩО МНОГО СБЪРКАНО!!!"
Желая му успех.
ПП: самият факт, че от 12-ти клас има човек с 89,5 точки при нужни 90 за класиране .... ами това просто си КРЕЩИ "ИМА НЕЩО МНОГО СБЪРКАНО!!!"
.:KH ~ II-pи курс:.
Въпросче- някой от Пловдив да знае кога ще излязат резултатите? Защото при отиването ми в Инспектората в понеделник, г-жата, която ще проверява по английски, ми каза, че те тепърва започват %) Щели да се обадят на тези, които имат от 90 и нагоре точки. А пък резултатите да сме си ги търсели в училище след пролетната ваканция! Как да стане това като тя свършва на 10 април, а третият кръг е на 14 април?
Ако някой има информация, моля да я сподели
Благодаря
Ако някой има информация, моля да я сподели
Здравейте, кажете има ли някой от вас,който да се е класирал на трети кръг на олимпиадата,понеже аз се класирах. И имате ли информация колко човека са се класирали от вашата област... От Великотърновска област от 12 клас сме четири момичета. Трите са от Търново, само аз не съм
. А иначе от по-малките класове мисля че пак има по 2-3 човека на националния кръг.
- zvezda
- В началото бе словото
- Специалност: KN
- Курс: втори
В. Търново - представяне
Направо ни скриха топката ;( Човек се учи докато е жив, май ние (некласиралите се) ще имаме още доста работа
.:KH ~ II-pи курс:.
- Nickelscence
- В началото бе словото
- TimShel_Girl
- Драскач
- melt with the stars
- В началото бе словото
Re: Олимпиадата по английски език
Иапитът определено е по-лесен дори от първия кръг на олимпиадата,така че не мисля,че има повод за притеснениеNickelscence написа:Здравейте!
Искам да попитам тези, които се явиха на областния кръг на олимпиадата по английски език на 11. март как ви се стори? На мен лично ми се видя изключително трудна в сравнение с тестовете от книжките на Софиийския. Според вас имам ли шанс на изпита при положение че тях ги правя без проблем,а на една нищо и никаква олимпиада не направих абсолютно нищо (всъщност не съм сигурна, защото още не са излезли резултатите).
How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.