География

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Nikince написа:Имате близо 3 месеца, през които тази тема, може да се окаже една от любимите ти.
Аз влезнах миналата година с нея, и я научих последната седмица преди изпитите, и показах доста високи резултати.
Тъй че не слагай рибата в тигана, докато е още в морето :wink:
А извинявай, ти в СУ ли си?! Там си де, но каква специалност щом си кандидатсвала с география?!
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

azzzzzzzz написа:на предварителния беше Географско положение..,а на редовния ако не се бъркам- Животновъдство

Бъркаш :))))

Не съм кандидатствала в Свищов, но на предварителния беше Животновъдстовото :))) А на редовния беше ГП Йоаннке :))))

Раге :) История и география съм :) Като гледам и ти си колега:) каква специалност :)

Иначе си прав. Ако темата е по-трудна 2ките са много, тоест и 4 стига:) Но ако е някоя лесничка, работата става сериозна.
Пример давам със Свищов. Наблюденията ги имам от мой много добър приятел който кандидатства там. На предварителния ЖИВОТНОВЪДСТВО - този мой приятел не знаеше темата, аз съм 2000% сигурна една цифра не знае, като ми разказва на следващия ден какво е писал умрях си от смях, но са и преписвали всички много сериозно. Резултатът от това - няма оценки под 5.00. Следователно много хора, като него избират по-лесния вариянт, като си казват че няма смисъл да кандидатстват нали в Свищов имат 5.50 ...тоест остават там още на предварителен.
На редовен се пада Географско положение, оценките пак високи, нормално темата е лесна, НО друг мой приятел с 4.80 не успяда да се класира дори на 3то класиране:))))А сами разбирате че за момче тази оценка си еидеална:) С нея примерно в УНСС влиза което и да е момче на 1во желание :))))
Тъй че пак казвам. Учете си темите и не ги делете на лесни и трудни!
Все са теми, и всички трябва да ги знаете:))
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

Nikince написа:
azzzzzzzz написа:на предварителния беше Географско положение..,а на редовния ако не се бъркам- Животновъдство

Бъркаш :))))

Не съм кандидатствала в Свищов, но на предварителния беше Животновъдстовото :))) А на редовния беше ГП Йоаннке :))))

Раге :) История и география съм :) Като гледам и ти си колега:) каква специалност :)

Иначе си прав. Ако темата е по-трудна 2ките са много, тоест и 4 стига:) Но ако е някоя лесничка, работата става сериозна.
Пример давам със Свищов. Наблюденията ги имам от мой много добър приятел който кандидатства там. На предварителния ЖИВОТНОВЪДСТВО - този мой приятел не знаеше темата, аз съм 2000% сигурна една цифра не знае, като ми разказва на следващия ден какво е писал умрях си от смях, но са и преписвали всички много сериозно. Резултатът от това - няма оценки под 5.00. Следователно много хора, като него избират по-лесния вариянт, като си казват че няма смисъл да кандидатстват нали в Свищов имат 5.50 ...тоест остават там още на предварителен.
На редовен се пада Географско положение, оценките пак високи, нормално темата е лесна, НО друг мой приятел с 4.80 не успяда да се класира дори на 3то класиране:))))А сами разбирате че за момче тази оценка си еидеална:) С нея примерно в УНСС влиза което и да е момче на 1во желание :))))
Тъй че пак казвам. Учете си темите и не ги делете на лесни и трудни!
Все са теми, и всички трябва да ги знаете:))
ееее малко съм ги разменила за Свищов ама все пак съм нацелила 4е са тези теми... :lol: :lol:
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

а така, дойдохме си на думата. Правилно трябва да си учим темите,а не да ги делим на лесни и трудни !
people always leave
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

eleos написа:а така, дойдохме си на думата. Правилно трябва да си учим темите,а не да ги делим на лесни и трудни !
А така дойдохме си на думата;) И аз това се опитвах да кажа :)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

Знам, че в балообразуващата оценка влизат оценката от конкурсния изпит X 3 + оценките по Бълг. ез. и литература + оценката по География от дипломата за средно образование. Но имам един въпрос - прави се средно-статистическа оценка по дадения предмет или се избира най-високата през годините :roll: ? Понеже по Бълг. ез. през предните години имам 5-ци :? и чак последната година ще имам 6 :lol: Именно заради това е въпроса ми :roll:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

прави се средностатистическа оценка
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

Мда, вземат ти годишните оценки и ги разделят на четири(може и на повече,взависимост в какво даскало си :lol: )!Nikince, аз съм Геология, нямат много общо но все пак не се оплаквам много от специалността си- можеше и по- зле да е! Всъщност, дали можеше?! 8)
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

В гимназия по Икономика съм. А оценките от ЗИП География взимат ли се ? :roll:
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

не
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

Мнение от F-o-U-N-D-e-R »

някой да знае кога е националния кръг на олимпиадата по география ? До колкото знам е във Велико Търново ала датата не си спомням какво беше 20 и някой си април мисля
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Rage написа:Мда, вземат ти годишните оценки и ги разделят на четири(може и на повече,взависимост в какво даскало си :lol: )!Nikince, аз съм Геология, нямат много общо но все пак не се оплаквам много от специалността си- можеше и по- зле да е! Всъщност, дали можеше?! 8)

Имаме много общо повярвай :) Учиме и ние разни такива тъпотии:)))))))))) А Иначе, можеше и многооо по зле да е :))))))Да си войник примерно:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

е кво му е лошото да си войник :?:
people always leave
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

да аз ако бях едно момче щях да ида войник!А сега какво професионална армия т.е никаква :evil:
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

Диди вече има и жени военнослужещи ! Желание да имаш ! :P
people always leave
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”