Официална контестация до СК

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Официална контестация до СК

Мнение от DobreFF »

Форум СУ официално отправя контестацията с настояване мачът Форум СУ - Културулогия да бъде преигран. Основанието за това е грубо формално нарушение на правилника (както в правилника на самия турнир, така и в по-висша инстанция като Дисциплинарния правилник на БФС). В средата на втората част Аззаро от Културолоия получи втори жълт, респективно червен картон и трябваше да напусне играта и да остави отбора си с човек по-малко. На негово място обаче тайно се появява нов играч (който дори не се обажда на рефера) и така Културулогия продължават да играят със 7 души около 7-8 минути. Това се третира като грубо формално нарушение на правилника. За да бъда по-конкретен ще изложа правилниците, в които изрично е упоменато как се процедира. В темата с правилата на турнира:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 73&start=0
Точка 3 ясно казва, че в случай на червен картон играчът излиза до края на срещата без право да се връща. Отборът трябва да остане с човек по-малко.

Цитирам и дисциплинарния правилник на БФС:
Глава втора: Дисциплинарни нарушения.
Член 8: Нарушения са:
...
влизане, връщане на играч без разрешение на съдията
...

Най-точно и ясно конкретната ситуация е описана в съдийския правилник на БФС. Не мога да го открия в И-нет, но съм сигурен, Че г-н Тимчев ще прочете и ще напише какво се прави при подобно формално нарушение.

Надявам се СК да вземе вярното решение и да се води безпристрастно. Всички необходими документи и правилници са на лице. Ще очакваме до няколко дни отговор за подадената жалба.
Благодаря!

Форум СУ

24.03.2207 г. София
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

СК ще разгледа жалбата в състав- Борислав Понорски, Петър Първанов и аз. Въпреки обвиненията на Веско, които меко казано ме обидиха- аз няма да оказвам никакво влияние на колегите си, само ще докладвам събитията от срещата.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

абе добреф вие сте егати путките заклевам се И ДЪРЖА ДА КАЖА ТОГАВА И НАШИЯ МАЧ СЕ ПРЕИГРАВА ЗАЩОТО АЗ КАТО ПОЛУЧИХ ПОРЕДНИЯ "ЗАСЛУЖЕН" ЧЕРВЕН КАРТОН бях сменен от друг играч от нашия отбор и играхме 7 човека така че недей да мрънкаш а просто приеми че сте паднали !!
In vino verittas
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

:wink: Жив и здрав, Весо. Жалбата ни е факт.
SpAcEmAn
В началото бе словото

Мнение от SpAcEmAn »

А бе вие да сте чували някога мач да се преиграва заради съдийска грешка ?! Аз поне не съм. А мисля че няма и да чуя. Тва е несериозно. Квото е станало свършило е с края на мача. Най-много УЕФА да накаже съдията. :lol:
Изображение
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Хахахаха, мачове стотици са се преигравали за формални нарушения.
Аватар
Didooo
В началото бе словото

Мнение от Didooo »

Съжелявам да го кажа но грешката не беше на съдията защото лично присъствах на момента в който Стоянов каза на въпросния играч:" Влизай бе той каза че може ". Предполагам че под той се подразбира съдията. По този начин ние можехме да си вкарваме Геле като 8-и играч от време на време без въобще да се допитваме до съдията и да си играем. Ако нямате нищо против дайте така ще играем... като на село!
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Re: Официална контестация до СК

Мнение от Lef7y »

DobreFF написа:Форум СУ официално отправя контестацията с настояване мачът Форум СУ - Културулогия да бъде преигран.
Е по-големи смешници нема!! :pukeleft: (Извинявам се на 2-3-мата свестни в отбора ви.)
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Мисля, че не познаваш нито един от отбора ни, за да казваш кой е свестен и кой не. И моля те, аре без обидни думи. :wink:
majoretki-universitet
В началото бе словото

за мача между отбора на Форума и Културология

Мнение от majoretki-universitet »

Момчета,ние че закъсняхме-закъсняхме,че паднахте-паднахте,ама може ли така да се събличате пред нас?Да се чудим къде да гледаме цели 10 минути... :lol: И между другото се чувстваме малко обидени,че не прочетохме никакви коментари за нашето присъствие през второто полувреме!
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Хвала на всички девойки, които дойдоха да ни гледат.Благодаря от името на Етнология за вниманието :wink:
Аватар
Didooo
В началото бе словото

Мнение от Didooo »

Кой се е сабличал ? :oops: Присъствието ви беше като стимул за някой от играчите, но за съжаление бяхте прекалено тихи и не можахте да разсеяте другия отбор :P Все пак благодаря от мое има за присъствието ви и се извинявам ако нещо сме съгрешили :P И все пак трябва да организираме 1 среща между вас и състава ни, но вие нещо майче не можете да се разберете :) Дайте 1 ден в който можете и ние ще дойдем на срещата ;)
majoretki-universitet
В началото бе словото

Мнение от majoretki-universitet »

Хе хе.....по-правилно е да попиташ кой е бил облечен :D Ние не че се оплакваме, ама ни беше като шок...все пак първа среща ни е, не сме очаквали така бързо да ви опознаем :D
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

така е във футбола, мацки, свиквайте ;)

иначе и аз искам да ви благодаря за това че си изпълнихте обещанието и се появихте :) ама много кротки бяхте, айде другия път по-сериозно ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Didooo
В началото бе словото

Мнение от Didooo »

Az iskam imena :P Li4no az bqh oble4en ... daje bqh s nomer 8 ;P
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”