Да, в сряда, хихи... Предни години повече ли са се бавели списъците? А зашо на специалност "Регионално развитие и политика" дават на 65 стипендии, колкото са и студентите там?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
На мен шансът ми е под нулата, но все пак за идеята... Трябва да се борим до последно! А иначе се взимат 50 лв. на месец, но кога точно ги превеждат - не знам...
feichka написа:Да, в сряда, хихи... Предни години повече ли са се бавели списъците? А зашо на специалност "Регионално развитие и политика" дават на 65 стипендии, колкото са и студентите там?
тая специалност е от миналата година т.е има само 2 курса,но като гледам са отпуснали толкова стипендии колкото и студенти -излиза 4е всеки над 4 ще хване ...
feichka написа:Да, в сряда, хихи... Предни години повече ли са се бавели списъците? А зашо на специалност "Регионално развитие и политика" дават на 65 стипендии, колкото са и студентите там?
тая специалност е от миналата година т.е има само 2 курса,но като гледам са отпуснали толкова стипендии колкото и студенти -излиза 4е всеки над 4 ще хване ...
И нашата специалност е нова, ама от 24 човека, 6-ма ще вземат...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
got написа:На мен шансът ми е под нулата, но все пак за идеята... Трябва да се борим до последно! А иначе се взимат 50 лв. на месец, но кога точно ги превеждат - не знам...
В ЮФ май борбата за стипендии винаги е безмилостно жестока.
got написа:А иначе се взимат 50 лв. на месец, но кога точно ги превеждат - не знам...
Това значи колко лв общо? Октомври, ноември,декември....засега 150,а за януари и февруари? Заедно ли ги дават,как е
Не се имам за много информирана, но стипендиите, които са сега на дневен ред, въпреки че се получават въз основа на успеха от 1-вия семестър (за I курс), са си за втория.
О, и аз подадох...Вероятно и при мен е било с идеята за спорта, защото с 5.33 май ще е трудно във ФКНФ да се доредя...Ще видим в сряда. Надеждата умира последна
„Най-големият университет не се присъединява, той води" Боян Биолчев
FeverNew написа:О, и аз подадох...Вероятно и при мен е било с идеята за спорта, защото с 5.33 май ще е трудно във ФКНФ да се доредя...Ще видим в сряда. Надеждата умира последна
Ако ти е някакво успокоение, няма да се бориш със целия ФКНФ, а само с хората от твоята специалност.
independiente написа:Ако ти е някакво успокоение, няма да се бориш със целия ФКНФ, а само с хората от твоята специалност.
При мен и това не е успокоение,при условие че в моята специалност са приблизително 1500 човека 5-те курса.
Да но пък имаш неимоверното предимство на зайците
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.