МЪЛЧАНИЕ!!!
Модератори: ники, Methuselah
- ericartman
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
хахаха ллелеле тоя бетон много ме кефи
)) ако сме имали достойнство хахаха значи мойто "момче" тва е полуфинал един от отборите трябва да загуби ако можеше и дватата да продължим щеше да е добре ама неможе ,незнам какво имаш в предвид с това ама по скоро ти мълчи че късмета беше на ваша страна тоя мач , ако не беше щеше да е по груб резултата! Поздравявам вратарчето на Форума,освен петия гол момчето пазеше перфектно и спаси ужасно много такаче ако не беше той нямаше да загубите само с 1 гол затова не му се сърдете момчето извади всичко възможно 
Всеки проблем си има решение,ако няма значи не е проблем
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
NO COMMENT!!!G.Stoyanov написа:хахаха ллелеле тоя бетон много ме кефи)) ако сме имали достойнство хахаха значи мойто "момче" тва е полуфинал един от отборите трябва да загуби ако можеше и дватата да продължим щеше да е добре ама неможе ,незнам какво имаш в предвид с това ама по скоро ти мълчи че късмета беше на ваша страна тоя мач , ако не беше щеше да е по груб резултата! Поздравявам вратарчеTO на Форума,освен петия гол момчето пазеше перфектно и спаси ужасно много такаче ако не беше той нямаше да загубите само с 1 гол затова не му се сърдете момчето извади всичко възможно >>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<
Тея дрънканици ги оставям в рамка, за да се види, докъде може да стигне наглостта на някои.

- ZdrafQueZzZz
- Драскач
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
М да. Едно нещо пропуснаха да кажат - за тестисите на Златко. Тогава гаврата щеше да бъде пълнаGaVrosH написа:мога да кажа само: "Бог вижда!"
Последно промяна от Бeтон на 24 Мар 2007, 16:21, променено общо 1 път.

Мой човек ще ме извиняваш но вашия отбор беше пълна трагедия първото полувреме. Имахте точно 2-ма играчи който ви спечелиха мача. Голът с който спечелихте беше голяма грешка на вратаря за което не че го виня но не мисля че аз бих се радвал на попеда с такъв гол. Също така преди вашата дузпа имаше игра с ръка на ваш играч която не бе отсъдена. "Компенсацията" както някой казват за нашата дузпа, мисля че е голяма глупост защото бих предпочел да играя без тези 2 дузпи при резултат 3:2 отколкото така. Така че не виждам с какво толкожа се гордееш.G.Stoyanov написа:хахаха ллелеле тоя бетон много ме кефи)) ако сме имали достойнство хахаха значи мойто "момче" тва е полуфинал един от отборите трябва да загуби ако можеше и дватата да продължим щеше да е добре ама неможе ,незнам какво имаш в предвид с това ама по скоро ти мълчи че късмета беше на ваша страна тоя мач , ако не беше щеше да е по груб резултата! Поздравявам вратарчето на Форума,освен петия гол момчето пазеше перфектно и спаси ужасно много такаче ако не беше той нямаше да загубите само с 1 гол затова не му се сърдете момчето извади всичко възможно
П.С. Все пак загубата си е загуба.
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Напротив, победата с един гол е най-сладка и Културолозите много добре го осъзнават. Друг е въпроса, че говорят бая измислици. Не виждам да сме имали особен късмет!? Какво от това,че Боромир е извадил много от техните положения, нима той не е част от нашия отбор? Какво да направим, че техният вратар пази с плетени ръкавички, а нашия е гуру. 
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
[ OVeRMiND ] ти беше най-добрия играч и най-свесния човек от целия ти отбор! евала на тебе и на Боромир единствено ми е тъпо за вас ....
а остносно победата и с половин гол да беше щеше да ми е още по яко! Дидо.... като сме били зле значи май вия сте били още по-зле щом не ни бихте , с човек повече 30 мин
а победата я направи целияотбор щото не се знае какво щеше да стане без който и да е от наще 
Всеки проблем си има решение,ако няма значи не е проблем