moje li za 3 dni zakasnenie da me izgonqt?

Архив на теми от раздел "Студенти"
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Vintersorg написа:Ми то листовете с обявите за това нещо си висят там от един месец. Хората си предупредиха. Ама няма кой да види... :roll:
А листовете с предупрежденията за тези, които не са го изпълнили, висят още по-дълго... :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Уникалното за моя блок (50) е,че портиерката има звънци до всички живущи.Та често ми се налагаше да чувам звук,наподобяващ звънене, докато се реша да се срещна с домакинката.И всичко това далеч преди 20 март(крайния срок),пък и по настояще пак ми звънят за това и онова. Принципност,безработие или просто умиление пред едно устройство,напаст за студентските уши. :wink:
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

black_lady написа:
jantex написа:Извинявайте, но какво трябва да показваме на домакинката, че не разбрах :roll:
Печатите в студентската книжка (от платения семестър и от взетите изпити) и бележката за платен семестриален депозит ;)
A, това ли било!? :D Няма смисъл да си рискувам живота заради едни печати 8)
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

Crematory написа:Боже, нещата много са се променили от мое време :lol:
не са се променили, аз за първи път чувам такива неща :roll: :roll: плащам си наема, когато мога, даже имам колеги, които пропускат да плащат за някой месец и после по някое време плащат наведнъж
raving_madman
От дъжд на вятър

Мнение от raving_madman »

Dailynews, никак не се у4удвам 4е са те изгонили за тази глупост,напоследък бай Петко се е вманиа4ил да гони хора.Разбрах 4е на същото нелепо основание са изнесли доста хора,даже видях въпросните заповеди.Най мн ме изнерви 4е са нищожни,а по стара традиция в тях не пише 4е могат да бъдат обжалени пред съд,но само в рамките ограни4ени срокове ,в слу4ая 2 месеца от датата на връ4ване(изгонване).А относно законосъобразността на цялата процедура по изнасянето чл.272 ал.2 АПК:
(2) Влизане или оставане в жилище без съгласието на неговия обитател се допуска само с разрешение на съдия от административния съд, издадено по мотивирано искане на изпълнителния орган, въз основа на изпълнителното основание, ако изпълнението не може да бъде осъществено по друг начин. Разрешението или отказът подлежат на обжалване от страните по изпълнението с частна жалба, която спира изпълнението. Разрешение не се изисква за изпълнението на разпореждане за предаване на жилище, издадено или потвърдено от съд.

По още по стара традиция в ПСБО спазват само законите,които им отърват и когато им отърват.
Success is my only goddamn fuckin` option
failure`z not!!!
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”