Утре ще се разкарвам само заради тая тъпа патица ...
Стипендии? Срокове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Аз искам да питам,че при нас се заформя интересено положение - 3-4 човека са с успех над 5.50, те взимат със сигурност стипендия, 3-4 са с 5.50, броят на стипендиите е 6, т.е. от тези с 5.50 как ще се определи кой да вземе, като примерно те са 4-ма, а остават 2 бройки... 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
ILIEV 13, не мисля, че съм те засегнала лично, че да ми говориш така!!! Искам просто всичко да е справедливо, разбираш ли? А миналата година на предишния първи курс защо са им дали по 150 лева и то през трите семестъра??? Явно не знаеш всичко. А това кога съм се била регестрирала какво значение има ми кажи? Човече съм била...а ти като съдиш за непознат ЧОВЕК ей така...а бе карай....все пак мерси за инфото!
"Что-то сказать еще не поздно,но только невозможно словами..."
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Справедливо е. Напъвай се за 150 лв за трите семестъра и страшно ще се накефиш задето още на третия месец ще ги имаш. И после още 100 до края на семестъра ще ти се сторят черешката на тортата, ягодовия топинг върху парченцата ядки на сметановата топка сладолед. Да не говориме, че за останалите 2 семестъра ще вземеш и още 500... лелееее че какво повече ти трябва?mashulq написа:Искам просто всичко да е справедливо, разбираш ли?

- PrincessSuperstar
- Драскач
- ra4e^f
- Форумно зомби
СПоред мен въпроса не е до напъването,а до това кой учи с желание. Ако учиш, за да отбиеш номера..ми няма стипендия мн ясно. Лично аз, като уча, уча до предела на силите си,защото искам всичко да е перфектно,така и така ги чета неща...няма да си губя времето за някви 3-4ки
НО стипендиите са мн малки...в други университети над 5.50 им дават по 90лв,а за 6.00 - 100лв
НО стипендиите са мн малки...в други университети над 5.50 им дават по 90лв,а за 6.00 - 100лв
- PrincessSuperstar
- Драскач
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Брат ми, това съм го казал отдавнаGaVrosH написа:ама ако е за парите по-добре не ходи на уни а се фани в суходолската дъскорезница, повече дават...
Браво за дъскорезницата. Аз бях дал друг пример - със строителните работници, но то се същия хуй. Идеята е една и съща.
Иначе ПринцесСуперстар - зле е горката. Трябва да се прегледа. Доста хора не разбират, че състоянието им не е добро и се нуждаят от спешни мерки.

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър