Е те резултатите са ясни - при положение, че има четирима кандидати за пет места във ФСС и един глас стига. Аз примерно упражних правото на вот, не че имаше много смисъл. Трябваше да се кандидатират повече хора, та да има драма, да има съспенс, а сега....
Да им е честито на колегите избирането!
При Райков са в четвъртък от 17, а при Ефремов в петък от 15. Ама за редактирането не разчитай много - от 4 пъти досега сме имали 1. Да видим утре дали 6те се появи...
Ще се появи и ще редактирате едни безумни тъпи текстчета
Ем то това ще правите и занапред всъщност ) А ние/книгоиздателите/ днес по Редактиране се чудихме кво по дяволите е редакторски анализ и как точно да му го "извърша" на листа ))
Не знам кой какви ги е свършил обаче... хихихихк
Емо, Емо, Емо...Николаев! Ще почерпя, няма как! Ама чакай първо работата да свършим, че тогаз А честно, наистина много честно, защо по дяволите го има това "редактиране"???
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Черно на бяло:
"Педагогика на масовата и художествената комуникация пък е съвместна бакалавърска програма с факултета по журналистика. Ще се кандидатства с изпит по английски или френски език."
в. "Сега"
Някой ще трябва да ми обясни какво значи изобщо тая специалност - тъкмо се радвах, че ние сме си много точни в това отношение - журналисти, пи ари и книгоиздатели и хоп! - педагози на масовата и художествена комуникация. Въх!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември