Медицински факултет - прием + изпити
Модератор: Boromir
Конспектът за БФ излезе - включва и 8 клас, а някои теми от 9 клас са изключени!!!
Няма нито един от абиотичните фактори от 9 клас - тъпо, при положение, че вече съм ги научила! Добре поне, че 8 клас влиза само в теста, темата ще е или от 9 или от 10-ти. [quote][/quote]
Колумб бил открил Америка... Голяма работа! Толкова е голяма, оставаше и да не я забележи!
Саша написа:Конспектът за БФ излезе - включва и 8 клас, а някои теми от 9 клас са изключени!!!Няма нито един от абиотичните фактори от 9 клас - тъпо, при положение, че вече съм ги научила! Добре поне, че 8 клас влиза само в теста, темата ще е или от 9 или от 10-ти.
ами има ли възможност да се паднат теми и от 9-ти и от 10-и клас или е сигурно че ще е една от теези класове ?
има ли от къде да видя този конспект онлине ?
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ще бъде задължително или 9 или 10-ти. Обаче няма да се падне така както е формулирана, а ще включва знания от няколко теми.
Предполагам, че ако се обадиш в Софийския ще ти кажат откъде да намериш конспекта. Иначе на мен ми го показа учителката по биология, в интернет май го няма още.
Колумб бил открил Америка... Голяма работа! Толкова е голяма, оставаше и да не я забележи!
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Какво сте се напънали за този конспект по биология. Хората казаха че темата ще бъде върху учебниците за 9 и 10 клас. Изчакайте докато излезе справочника на 19 Март. Пък без туй смятам, че конспекта ще го публикуват в сайта преди да излезе справочника. А има още време. До Юни остават от днес 4 месеца.
P.S ПО СПОКОЙНО
P.S ПО СПОКОЙНО
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

:)
демек чисто учене 1 месец ..
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За медицината ли.....?
Ей, хора вие хубаво казвате за конспекта, но я споделете този конспект и за медицината ли се отнася или само за другите специалности? Защото от някъде чух, че за медецината може да има отделен конспект....
И нещо друго....Знаете ли дали може да те приемат с отценката от националната олимпиада, 6,00 ли трябва да бъде и този прем отнася ли за медицината??
Ако знаете нещо по този въпрос, моля ви споделете!!!
И нещо друго....Знаете ли дали може да те приемат с отценката от националната олимпиада, 6,00 ли трябва да бъде и този прем отнася ли за медицината??
Ако знаете нещо по този въпрос, моля ви споделете!!!
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Виж тук: http://uni-sofia.bg/calendar+bg/news+bg ... iti07.htmlЕй, хора вие хубаво казвате за конспекта, но я споделете този конспект и за медицината ли се отнася или само за другите специалности? Защото от някъде чух, че за медецината може да има отделен конспект....
А за другото незнам
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

- явор
- Летописец Виртуоз
Аз от вчера имам Справочника в себе си и от това, което разбирам, изпитът по Биология ще бъде общ за всички специалности и е тест (30 въпроса) + тема (обощаване на познания по повече от 1 въпрос от материала за ІХ и Х клас). Поправете ме, ако греша! 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
ira
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: четвърти
Демек по 22,5 момичета и толкова момчетаdoctors написа:Ами разбира се че ще има квоти или по-точно категории,навсякаде за медицинските специалности има категории в които съотношението на местата в проценти е 50:50,демек местата за момчета и момичета са равни!Така и трябва да бъде!ira написа:Значи 55 места. Хм, а квоти ще има ли?
Мисълта ми е че по някога квотите не са 50:50

The best is yet to be!
По принцип 26 момчета и 27 момичета и 2 места остават по други параграфи!ira написа:Демек по 22,5 момичета и толкова момчетаdoctors написа:Ами разбира се че ще има квоти или по-точно категории,навсякаде за медицинските специалности има категории в които съотношението на местата в проценти е 50:50,демек местата за момчета и момичета са равни!Така и трябва да бъде!ira написа:Значи 55 места. Хм, а квоти ще има ли?![]()
Мисълта ми е че по някога квотите не са 50:50