НАРЯДИ ЗА ПОЛУФИНАЛИТЕ!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

И аз се ебавам, споко, никой няма да те кара да купуваш 2 литра бира.
(Ще те караме да купиш 20 след като вземем купата) :lol:
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Ако утре времето е лошо, както гледам прогнозата, не може ли да се изместят мачовете за неделя :?:
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Да несме от захар...
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Аз да, иначе, половината момчета, няма да дойдат, от нашия отбор, както е тръгнало за съботата...
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

2 глупави въроса: :oops:

1. Как се стига до НСА?

2. Има обявен само един час за среща отпред - 10.00. Ако не можем да дойдем за първия мач, а само за втория, може ли?
Фен клуб на ФК 'Форум СУ'
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

може ;)
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

SoNoR написа:Аз да, иначе, половината момчета, няма да дойдат, от нашия отбор, както е тръгнало за съботата...
В Правилника е казано какво се прави с отбор, който не се яви! СК ще бъде безкомпромисна в такива случаи, поради сериозността на финалната фаза.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Росен Тимчев написа:В Правилника е казано какво се прави с отбор, който не се яви! СК ще бъде безкомпромисна в такива случаи, поради сериозността на финалната фаза.
Росене, браво, браво.

Наистина полуфиналите ще се изиграят тази събота и дано да мине без изцепки разни.
Изображение
Аватар
Didooo
В началото бе словото

Мнение от Didooo »

Абе не че искам да се оплаквам обаче в такова време си е направо безумно да играем. За 1 мач всички ще се разболеем а и ми се струва че другите отбори нещо не са съгласни да играят в студ, як дъжд и наводнен терен. И другото което е .. като се накаляме целите и се измокрим до кости каде ще се къпем бе ??? Някой не живеят на 1 крачка и не им е удобно да патуват в автобусите като клушари. Ако намерите баня и ми изперете дрехите после нямам абсолютно нищо против да се въргалям :P
P.S.
Ще дойда но не мисля че времето предразполага игра въобще !
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Абе не че искам да се оплаквам обаче в такова време си е направо безумно да играем. За 1 мач всички ще се разболеем а и ми се струва че другите отбори нещо не са съгласни да играят в студ, як дъжд и наводнен терен. И другото което е .. като се накаляме целите и се измокрим до кости каде ще се къпем бе ??? Някой не живеят на 1 крачка и не им е удобно да патуват в автобусите като клушари. Ако намерите баня и ми изперете дрехите после нямам абсолютно нищо против да се въргалям Razz
P.S.
Ще дойда но не мисля че времето предразполага игра въобще !

Това ми е мисълта и на мен...ама...
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

А пък аз не виждам какво му е на времето :roll: ?
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
Didooo
В началото бе словото

Мнение от Didooo »

Ти по принцип не виждаш :P :P :P А времето е гадно :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Стига. За утре чух, че ще е добро. 8) Само на отделни места ще превалява, най-често в източна България. Тука сме западна :wink:
Изображение
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Не мога да ви разбера. Дидо, бъдете малко повече мъже. Ще се намокрим, ще се окаляме, ще си изцапаме дрешките - е извинявай, ама не ми звучи сериозно това. Айде нека това да е проблема къде ще се къпем. Надявам се да не се обидиш сега. :wink: Камъни няма да валят, така че не виждам никакъв проблем. Ниесме мъже и трябва да проведем яка битка, независимо от времето, дъжда, снега и градушката, която толковя ви плаши.
Да живее отбора на Форум СУ
gnomcho
В началото бе словото

Мнение от gnomcho »

не че се бъркам ама събота е много неудобен ден попринцип така след петък вечер.... а и мн хора пътуват и се връщат неделя ...
нали по лесно е да се прибереш в планувания ден с няколко часа по рано от колкото да се прибереш 24 часа по-рано от плануваното... лично мое мнение ... заради 2-та причина аз няма да играя в събота (за тия дето ще кажат "толкова ли пък неможеш да не пътуваш 1 път" ами пичове турнира не е от 1 мач ) .така че приятна игра на всички утре!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”