(Ще те караме да купиш 20 след като вземем купата)
НАРЯДИ ЗА ПОЛУФИНАЛИТЕ!
Модератори: ники, Methuselah
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Абе не че искам да се оплаквам обаче в такова време си е направо безумно да играем. За 1 мач всички ще се разболеем а и ми се струва че другите отбори нещо не са съгласни да играят в студ, як дъжд и наводнен терен. И другото което е .. като се накаляме целите и се измокрим до кости каде ще се къпем бе ??? Някой не живеят на 1 крачка и не им е удобно да патуват в автобусите като клушари. Ако намерите баня и ми изперете дрехите после нямам абсолютно нищо против да се въргалям 
P.S.
Ще дойда но не мисля че времето предразполага игра въобще !
P.S.
Абе не че искам да се оплаквам обаче в такова време си е направо безумно да играем. За 1 мач всички ще се разболеем а и ми се струва че другите отбори нещо не са съгласни да играят в студ, як дъжд и наводнен терен. И другото което е .. като се накаляме целите и се измокрим до кости каде ще се къпем бе ??? Някой не живеят на 1 крачка и не им е удобно да патуват в автобусите като клушари. Ако намерите баня и ми изперете дрехите после нямам абсолютно нищо против да се въргалям Razz
P.S.
Това ми е мисълта и на мен...ама...
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Не мога да ви разбера. Дидо, бъдете малко повече мъже. Ще се намокрим, ще се окаляме, ще си изцапаме дрешките - е извинявай, ама не ми звучи сериозно това. Айде нека това да е проблема къде ще се къпем. Надявам се да не се обидиш сега.
Камъни няма да валят, така че не виждам никакъв проблем. Ниесме мъже и трябва да проведем яка битка, независимо от времето, дъжда, снега и градушката, която толковя ви плаши.
Да живее отбора на Форум СУ
не че се бъркам ама събота е много неудобен ден попринцип така след петък вечер.... а и мн хора пътуват и се връщат неделя ...
нали по лесно е да се прибереш в планувания ден с няколко часа по рано от колкото да се прибереш 24 часа по-рано от плануваното... лично мое мнение ... заради 2-та причина аз няма да играя в събота (за тия дето ще кажат "толкова ли пък неможеш да не пътуваш 1 път" ами пичове турнира не е от 1 мач ) .така че приятна игра на всички утре!
нали по лесно е да се прибереш в планувания ден с няколко часа по рано от колкото да се прибереш 24 часа по-рано от плануваното... лично мое мнение ... заради 2-та причина аз няма да играя в събота (за тия дето ще кажат "толкова ли пък неможеш да не пътуваш 1 път" ами пичове турнира не е от 1 мач ) .така че приятна игра на всички утре!