Аз казах, че не съм сигурна.sientelo написа:Ами Жокера беше казал че няма повече да стъпи в този форум понеже пак са баннали Джавата и май засега си държи на обещаниетоReflection написа:Всички се питаме, къде е познавача Джокер? Скоро не се е чувал на хоризонта? Какво мисли по въпроса за високата успеваемост на новата специалност?feichka написа:Не че се хвалим (![]()
![]()
), то не и сигурно, де, но днес се чу, че наш'та специалност е с най-висок успех (ама не разбрах от първи курс ли само или попринцип) от ИФ.
Къде е Жокер да даде малко инфо?
Иначе поздравления за успехите, но един съвет
не слагайте рибата в тигана още преди да сте я уловили.Само времето може да покаже и в крайна сметка всичко си зависи от вас самите
![]()
Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
Reflection
- В началото бе словото
Браво на ученолюбивите и търсещите истината кандидат-историци и сродните им отрочета! Що се отнася до Жокера, мълчанието му е доста показателно - току виж в най-скоро време ни изненада с някакви епохални разкрития - доли пък не пише дипломна работа????feichka написа:Аз казах, че не съм сигурна.sientelo написа:Ами Жокера беше казал че няма повече да стъпи в този форум понеже пак са баннали Джавата и май засега си държи на обещаниетоReflection написа:Всички се питаме, къде е познавача Джокер? Скоро не се е чувал на хоризонта? Какво мисли по въпроса за високата успеваемост на новата специалност?feichka написа:Не че се хвалим (![]()
![]()
), то не и сигурно, де, но днес се чу, че наш'та специалност е с най-висок успех (ама не разбрах от първи курс ли само или попринцип) от ИФ.
не слагайте рибата в тигана още преди да сте я уловили.Само времето може да покаже и в крайна сметка всичко си зависи от вас самите
![]()
Ама ние наистина сме доста ученолюбиви деца.
Aз лично не съм кандидат-историк...но здраве да е!Reflection написа:Браво на ученолюбивите и търсещите истината кандидат-историци и сродните им отрочета! Що се отнася до Жокера, мълчанието му е доста показателно - току виж в най-скоро време ни изненада с някакви епохални разкрития - доли пък не пише дипломна работа????feichka написа:Аз казах, че не съм сигурна.sientelo написа:Ами Жокера беше казал че няма повече да стъпи в този форум понеже пак са баннали Джавата и май засега си държи на обещаниетоReflection написа:Всички се питаме, къде е познавача Джокер? Скоро не се е чувал на хоризонта? Какво мисли по въпроса за високата успеваемост на новата специалност?feichka написа:Не че се хвалим (![]()
![]()
![]()
Ама ние наистина сме доста ученолюбиви деца.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
За Джавата/Бетон какво да кажа, хем се изнервих на тези, които го баннаха, хем харесах новия му ник - съвсем на място!
Успеваемостта на първи курс МСЮИЕ - оказа се, че такава статистика във Факултета не е правена! Откъде са ви го казали - досетете се! Имате ли нужда от това напомпване - според мен не!
Е, това са "епохалните разкрития" за сега! Не ви ли харесаха - и на мен не ми харесаха! Сядам да пиша пак - мъка, мъка...
-
Reflection
- В началото бе словото
Много ми е странно откъде сте намерили два независими източника да ви дадат тази информация. Сериозно се съмнявам, че съществува дори един , който да е наясно с въпроса за успеха... И освен това трябва да отчетете още нещо - статистиката винаги е стъкмистика. Едно е да направиш среден успех на специалност от 20 - 30 души студенти в рамките на 1-единствен семестър, друго е да търсите среден успех от цяла специалност с 300-400 д студенти от 3-4 различни курса. Единствено може да се сравнявате с първи курс Архивистика или Етнология, и то при положение, че имате почти еднакъв по тежест на изпитите семестър. Дали пък археолозите не са се обидили - те дълг години живеят с усещането, че са каймака на общността....feichka написа:Ами относно статистиката - казаха ни два независими един от друг източника. Но няма значение, вече за няколко месеца в ИФ лично аз съм си изградила разни впечатления за това как се приема нашата специалност от отделните хора....
- feichka
- Форумно зомби
Няма да споря, както й да е...Става въпрос за това, че успеха ни е най-високият сред първокурсниците от ИФ. Двама човека ни го казаха, не мисля, че могат да лъжат...Reflection написа:Много ми е странно откъде сте намерили два независими източника да ви дадат тази информация. Сериозно се съмнявам, че съществува дори един , който да е наясно с въпроса за успеха... И освен това трябва да отчетете още нещо - статистиката винаги е стъкмистика. Едно е да направиш среден успех на специалност от 20 - 30 души студенти в рамките на 1-единствен семестър, друго е да търсите среден успех от цяла специалност с 300-400 д студенти от 3-4 различни курса. Единствено може да се сравнявате с първи курс Архивистика или Етнология, и то при положение, че имате почти еднакъв по тежест на изпитите семестър. Дали пък археолозите не са се обидили - те дълг години живеят с усещането, че са каймака на общността....feichka написа:Ами относно статистиката - казаха ни два независими един от друг източника. Но няма значение, вече за няколко месеца в ИФ лично аз съм си изградила разни впечатления за това как се приема нашата специалност от отделните хора....
-
Reflection
- В началото бе словото
Много Ви се радвам и наистина - дерзайте и със самочуствие напрод!!! Дано сте отличници и следващия семестър - който се учи, той ще получи, казвал народЪТ!!!feichka написа:Няма да споря, както й да е...Става въпрос за това, че успеха ни е най-високият сред първокурсниците от ИФ. Двама човека ни го казаха, не мисля, че могат да лъжат...Reflection написа:Много ми е странно откъде сте намерили два независими източника да ви дадат тази информация. Сериозно се съмнявам, че съществува дори един , който да е наясно с въпроса за успеха... И освен това трябва да отчетете още нещо - статистиката винаги е стъкмистика. Едно е да направиш среден успех на специалност от 20 - 30 души студенти в рамките на 1-единствен семестър, друго е да търсите среден успех от цяла специалност с 300-400 д студенти от 3-4 различни курса. Единствено може да се сравнявате с първи курс Архивистика или Етнология, и то при положение, че имате почти еднакъв по тежест на изпитите семестър. Дали пък археолозите не са се обидили - те дълг години живеят с усещането, че са каймака на общността....feichka написа:Ами относно статистиката - казаха ни два независими един от друг източника. Но няма значение, вече за няколко месеца в ИФ лично аз съм си изградила разни впечатления за това как се приема нашата специалност от отделните хора....
- feichka
- Форумно зомби
Ще дерзаем, ама тази сесия дето идва...Reflection написа:feichka написа:Reflection написа: Много Ви се радвам и наистина - дерзайте и със самочуствие напрод!!! Дано сте отличници и следващия семестър - който се учи, той ще получи, казвал народЪТ!!!
-
Reflection
- В началото бе словото
Какво й е на сесията - като всяка друга. Много ли изпити имате? Кой е най-трудният?feichka написа:Reflection написа:feichka написа:Ще дерзаем, ама тази сесия дето идва...Reflection написа: Много Ви се радвам и наистина - дерзайте и със самочуствие напрод!!! Дано сте отличници и следващия семестър - който се учи, той ще получи, казвал народЪТ!!!
- feichka
- Форумно зомби
На екскурзията в Румъния няма да ходи никой от нашата специалност.
А относно изпитите - 5-6 са някъде. Едни такива хубави, обемни.
Най-тежко май ще е по Средновековна българска и История на българските земи 15-17 в., другото ще се преживее. 
А относно изпитите - 5-6 са някъде. Едни такива хубави, обемни.
-
Reflection
- В началото бе словото
Не знам дали ще ти е полезно, но оттук може да излезе нещо за "напа" - свещено място в Кипър с някаква легенда за периода на икоонборцитеfeichka написа:А ако някой ме светне кой е Пров, какво е "Актовете на Капокодий (или нещо от сорта)" и "мапа", ще съм много благодарна.Свързани са с партиите на Хиподрома и бунта Ника.
http://www.vtourist.cy.net/amohostos/ay ... story.html
Ако четеш английски - виж уикипедията
http://en.wikipedia.org/wiki/Nika_riots
Човекът, за когото питаш се казва малко по-другояче
Йоан Каподокийски е префект на Византийската империя, отговорен за въвеждането на новия данъчен кодекс от Юстиниян и една от причините за избухването на въстанието (бунта) Ника. Не четете ли Димитър Ангелов, колеги? Или Петър Мутафчиев?
За него
http://en.allexperts.com/e/j/jo/john_th ... docian.htm
Не го бъркайте с един друг, който се подвизава под същото име и е патриарх
- Elektra
- Живее, за да пише
Reflection написа:Не знам дали ще ти е полезно, но оттук може да излезе нещо за "напа" - свещено място в Кипър с някаква легенда за периода на икоонборцитеfeichka написа:А ако някой ме светне кой е Пров, какво е "Актовете на Капокодий (или нещо от сорта)" и "мапа", ще съм много благодарна.Свързани са с партиите на Хиподрома и бунта Ника.
http://www.vtourist.cy.net/amohostos/ay ... story.html
Ако четеш английски - виж уикипедията
http://en.wikipedia.org/wiki/Nika_riots
Човекът, за когото питаш се казва малко по-другояче
Йоан Каподокийски е префект на Византийската империя, отговорен за въвеждането на новия данъчен кодекс от Юстиниян и една от причините за избухването на въстанието (бунта) Ника. Не четете ли Димитър Ангелов, колеги? Или Петър Мутафчиев?
За него
http://en.allexperts.com/e/j/jo/john_th ... docian.htm
Не го бъркайте с един друг, който се подвизава под същото име и е патриарх
Изобщо не става въпрос за това!Явно ти не четештова,което трябва и не се изказвай неподготвен!
Може да вървя бавно, но никога назад!