Лимит за невзети изпити

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Nana
В началото бе словото

Лимит за невзети изпити

Мнение от Nana »

Здравейте имам голям проблем и се надявам да ме просветлите.Имам да взимам 8 изпита септември.Вярно ли е,че мога да си оставя само 2-3 за следващата година,иначе изхвърчам от уни:(Благодаря предварително!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Вярно,но не точно. Аз имам 4, споко, съчувствам ти :lol: Трябва да ти останат 2 , за да можеш да запишеш следващия курс. Ако ти останат повече , не изхвърчаш , а просто прекъсваш за една година, през която трябва да ги вземеш тия изпити и след това пак можеш да запишеш. Мисля,че ако си прекъснала повече от 2 последователни години , тогава губиш студентски права -демек изхвърчаш.
Nana
В началото бе словото

Мнение от Nana »

И през тази година през която съм прекъснала,какво плащам си пак таксите за семестърите,но си уча за изпитите?Цяяяла година?Ех:(Все пак е по-добре от изхвърчане:)Благодаря ти,Crematory и успех:)
Nana
В началото бе словото

Мнение от Nana »

Ами,аз така и така вероятно ще трябва да прекъсна защото към края на февруари ще си имам бебе и не виждам как ще се справя:)Просто не бях сигурна дали с всичките тези невзети изпити няма да ми създадат някакъв проблем и да не мога да прекъсна...Но щом казваш,че няма страшно...:)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Мне, не плащаш такси. Мисля,че трябва да подадеш молба за прекъсване. Ама не знам съвсем каква е процедурата (все още :twisted: )
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Re: Лимит за невзети изпити

Мнение от iliyan »

Nana написа:Имам да взимам 8 изпита септември.
Еххееее, т'ва ми изкърти мивката.
mushroomhead
Легендарен флуудър

Re: Лимит за невзети изпити

Мнение от mushroomhead »

iliyan написа:
Nana написа:Имам да взимам 8 изпита септември.
Еххееее, т'ва ми изкърти мивката.
Е какво пък толкова момичето малко се е "поодпуснало" на сесиите :)
Аз имах една позната с 11 не взети на септемвриската сесия(е вече не е студентка,но...)
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Абе аз тук съм се амбицирал да ги вземам всичките от първия път, защото заради четири невзети изпита се преместих :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Много е гадно да се влачи от зимния семестър, че от летния - аййй като си припомняяяя.... Тук започвам на чисто и ги опуквам всичките.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”