все пак можеш да пробваш !!! заслужава си !!! от друга страна наистина филмът е тежък - доколкото помня май беше забранен за лица под 18 години !!! има две версии - аз гледах орязаната, която беше по-поносима понеже насилието беше по-малко...Vintersorg написа:"Време разделно" ме е страх да го гледам, честно!
Кой ви е любимият филм?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
"Време разделно" книгата е много хубава. Не е толкова тежка, колкото филма. Виж на него съм ревала и ревала...Потресаващ е. Но това е била истината. И все пак не ме е накарал да мразя турците. Живяла съм там и познавам много турци - миналото е минало, не трябва да се забравя, но и не трябва да пречи на междуличностни отношения.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Наистина любов" ми е най-любимия филм. Харесвам и сериала "Гордост и предразсъдъци" на ББС. Другият ми много любим от чужбинските филми, е "На брега" на Холмарк, също и Шрек.
От българските: Опашката на дявола и Войната на таралежите. Също Маргарит и Маргарита, Лавината и...толкоз. Всъщност, не, има и ое, ама това са ми най!
От българските: Опашката на дявола и Войната на таралежите. Също Маргарит и Маргарита, Лавината и...толкоз. Всъщност, не, има и ое, ама това са ми най!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
"На брега" е ненормален филм! Разбих се като го гледах...ако го има в нета искам да си го дръпнаааааааТърговецът на кристал написа:"Наистина любов" ми е най-любимия филм. Харесвам и сериала "Гордост и предразсъдъци" на ББС. Другият ми много любим от чужбинските филми, е "На брега" на Холмарк, също и Шрек.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Я ми обяснете, може и на лична, как си ги теглите тези филми?т къде, Колко МБ ви отнема? Има ли някакъв чат за това? На неограничен ли сте? Знаете ли,колкое гаднод а не можеш да си теглиш... От кога искам да гледам "Г-н и г-жа Смит",ама не мога
По-добре да гледам някой филм ,от колкото да чете по 10-те страници,които се изписват вече из форумите...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Имам аз едно чувство, че скоро ще го дават на Холмарк, понеже пак почнаха да въртят Инсайд Стори-то за мейкинга на филма (да живее родният български език), значи в скоро време трябва да го пуснат. Или поне се надявам. Освен това го даваха преди около 2 месеца по късните часове пак.Vintersorg написа:Да! Култов е!
Ако някой разбере че скоро ще го дават...да ми каже незабавно! Когато и да е!
Иначе аз го имам на видеокасета, но след като го гледах 18 пъти за две седмици..го понаучих наизуст и не знам къде е касетата. Годиииииииииинииии....луди млади гоооодиииииииииниииииииии....
Верно съм била откачена тогава...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, да отбележа нещо пак във връзка с филма...Пуснаха го като бях 9ти клас, тогава наистина бях откачила на тая тема и в един час по английски обсъждахме по групи какво трябва да се направи, за да се подобри света. От моята група единодушно решиха, че моето предложение (да го взривим като във филма и след нас да почнат начисто) било най-откачено...Кое ли му беше откаченото чак пък толкоз, и аз не разбрах...А даскалката ме погледна, вдигна вежди и ни пусна 10 минути по-рано
Тая не беше в ред 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако чакате да дават "На брега" по Hallmark малко ще ви разочаровам-най-скоро 26.11 и 27.11 от 23.45h
Valeriq,Уилоу като цяло ли ти харесва или Вал седи на дъното на цялата работа?Аз лично съм повече за Вал!
На младини е бил страхотен.И "Светеца" с него също е добър.
Какво ще кажете за "Френска целувка","Враг пред портите" или "The ring".
А ако говорим за луди филми-Taxi(1,2,3) винаги ми е на линия ако трябва да си оправям настроението.
Valeriq,Уилоу като цяло ли ти харесва или Вал седи на дъното на цялата работа?Аз лично съм повече за Вал!
Какво ще кажете за "Френска целувка","Враг пред портите" или "The ring".
А ако говорим за луди филми-Taxi(1,2,3) винаги ми е на линия ако трябва да си оправям настроението.
Smile!
- Riza - pijama
- От дъжд на вятър