ФК ФОРУМ СУ - Културология
Модератори: ники, Methuselah
-
SpAcEmAn
- В началото бе словото
В първия пост, кадето пише правила , жребии, т.н...
'----------------------------------------
Първите два отбора от група продължават към финалите, а вторите два се борят за местата 5-8. При равни точки се гледа първо мача между двата тима, после головата разлика, вкараните голове и в краен случай феърплея (жълти и червени картони)
----------------------------------------- "
'----------------------------------------
Първите два отбора от група продължават към финалите, а вторите два се борят за местата 5-8. При равни точки се гледа първо мача между двата тима, после головата разлика, вкараните голове и в краен случай феърплея (жълти и червени картони)
----------------------------------------- "

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аа да, мерси 
значи съм прав, правилата на турнира си го казват, гледа се головата разлика, което според мен означава головата разлика от всички мачове (ние програмистите му викаме default value
)
значи съм прав, правилата на турнира си го казват, гледа се головата разлика, което според мен означава головата разлика от всички мачове (ние програмистите му викаме default value
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
трипио не променяме правилата и не си правим гавра гаврата си я правеха тия дето се разбираха да си изграят без съдия и без да спазват наряда , гаврата беше че СК окончателно каза че ще се преиграва и не се преигра и въпреки това че отказаха да преигррават пак нищо не стана гавра беше че 40 мин чакахме съдия и накрая почнахме и после съдията едно мнение не написа като обяснение а най голямата пародия и гавра , смешка и жалко мислене е че защитаваше всичко това което наистина не беше по правилата
в момента ние играем по правилата и това което е "ИСТИНАТА" не е промяна а точно както е в предварителните правила , че се гледа головата разлика и т.н...
АБЕ ОТ КАДЕ Ти ИДВА ТАЯ ЗЛОБА КЪМ КУЛТУРОЛОГИЯТА !?!?!
в момента ние играем по правилата и това което е "ИСТИНАТА" не е промяна а точно както е в предварителните правила , че се гледа головата разлика и т.н...
АБЕ ОТ КАДЕ Ти ИДВА ТАЯ ЗЛОБА КЪМ КУЛТУРОЛОГИЯТА !?!?!
Всеки проблем си има решение,ако няма значи не е проблем
ми братле и ти да знаеш кой е реалният победител,и ти ще се чудиш как да го спънеш,не можеш да го биеш в реален мач,трябва да го отстраниш по друг начин.Трипиооооооо а в правилата там пише ли нещо че се гледа пурво сблъсъска между двата тима?аааааа???а да е описано какво става ако 3 отбора са с по равни срещи??????така че"приятелю" както това не е опоменато а още повече във футбола е казано как стоят нещата.
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Нещата са както казвате.. не разбирам кое е неясно и къде е проблема!? Утре вечер мача е свръхважен за Математика и Информатика и е въпрос на чест за Археолозите!
Спрете да критикувате СК, защото нямате никакво основание за това- Правилата са кристално ясни.
Успех и на двата тима утре.. сега запазвам 24 часово мълчание, тъй като отговорната роля да реферирам това дерби се падна на мен.
Спрете да критикувате СК, защото нямате никакво основание за това- Правилата са кристално ясни.
Успех и на двата тима утре.. сега запазвам 24 часово мълчание, тъй като отговорната роля да реферирам това дерби се падна на мен.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ок, "приятелю"azzaro написа:както виждаш трипио нещата са ясни,последвай примера на росен(за мълчанието) не ни вкарвай в ново филми.моля те искренно
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър