Следващия мегатурнир - Благотворителен турнир?!
Модератори: ники, Methuselah
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Следващия мегатурнир - Благотворителен турнир?!
А бе, какво ще кажете следващия турнир пак да пуснем по една такса от 3 лева на човек и накрая да дарим парите за някое болен или на някой дом за сираци? Ще имаме още една допълнителна причина да играем феърплей, а пък накрая дори и загубилите ще имат с какво да се гордеят.
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
не правенето на добро не е добро а идеята за благотворителен турнир не е добра! ния може да си го направим дарението и без турнира ама самия турнир няма да е истински турнир ако няма купа , медали и т.н... хубаво е това което мислиш ама ния не сме професионалисти които могат да направат благотворителен мач!!! всъщност даже ми харесва това което искаш и може да измислим нещо примерно с финала , ако направим теми в голями форуми и кажеме на възможно най-много хора и евентуално пуснем мухата за че ще е няква лудница за да дойдат много хора и да вземем от тях да кажем по 2 лв за финала и ще ги дариме някаде всички ще знаят че парите са за това
Кво мислите ще го праим ли дарението.... или нема да го праим
Кво мислите ще го праим ли дарението.... или нема да го праим
Всеки проблем си има решение,ако няма значи не е проблем
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
никъв шанс, ако кажем че е с пари зяпането, никой няма да дойде..
идеята на Нико е добра, или поне мен ме кефи
идеята на Нико е добра, или поне мен ме кефи
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- I am weasel
- От дъжд на вятър
По-скоро може на финала да има една кутия, в която, който иска да пусне нещо. И разбирасе в началото капитаните и други от отборите да дадат пример и да пуснат пари.
А иначе и идеята с децата също е много добра. Ако някой знае как точно става да каже и да направим нещо по въпроса. Аз съм готов да помогна.
А иначе и идеята с децата също е много добра. Ако някой знае как точно става да каже и да направим нещо по въпроса. Аз съм готов да помогна.
Който го може го може!
Напълно подкрепям Нико. Точно така трябва да направим. Ще направим турнир под наслов нещо от сорта "Да спортуваме, за да дадем живот". Таксата за участие да е по 5 лева на човек. Всеки може да отдели. Така ще се съберат бая пари. И наистина ще афишираме пред медиите благотворителната дейност, за да не остане просто потулена в архивите. Със сигурност много телевизии ще се заинтересуват. Представям си от сега:
"Студенти спортуват с благотворителна цел. Събират пари за болни" Отсега виждам интереса на медиите.
"Студенти спортуват с благотворителна цел. Събират пари за болни" Отсега виждам интереса на медиите.
Да живее отбора на Форум СУ