Романтик намушка жена и мъж, хвърли коте в хладилник...

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Романтик намушка жена и мъж, хвърли коте в хладилник...

Мнение от Търговецът на кристал »

Накратко, за онези, които все още не знаят за случилото се на 19.март в кв. Банишора. Асистентът Ивайло Буров (преподавател по устна комуникация и фонетика във френска филология) намушкал майката на своя студентка от 2ри курс на същата специалност в СУ. Момичето се казва Бойка Котева и отрича да е имала интимни отношения с 28-годишния си преподавател, при все, че според полицията мотивът на Буров бил несподелена любов.
Пострадалата Нина Котева, майка на студентката, е била наръгана 5 пъти с кухненски нож в областта на гърдите и корема, но след поредица операции животът й вече е вън от опасност. Бащата на Бойка затворил нападателя в дома си и изчакал навън пристигането на полицията. В това време Буров затворил котарака на семейството в хладилника. Животинчето било открито премръзнало, но живо, час по-късно.
Буров е задържан за 72 часа, но е вероятно мярката за неотклонение да бъде продължена, тъй като според психолози, изявява склонност към самоубийство.
Целият текст - във в. "24 часа".
Самият Ивайло Буров - http://www.sladur.com/new_img/1/5/7/4/4/0/157440.html
------
Моят коментар е само: :shock: :shock: :shock: Шок и ужас, горкото коте :)
Последно промяна от Търговецът на кристал на 22 Мар 2007, 17:28, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Аз бях първи пъъъък! :cry: :cry: :cry:

ПС: Винаги съм искал да направя нещо подобно и аз с някое коте...
Досега съм стигал само до излъскване на обувките с един черен мързелив котьо... :twisted: :twisted: :twisted: (жив)
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Не виждам кое ви е толкова забавно, това е ужас, не повод за смях. случва се в НАШИЯ университет и е сериозен повод за размисъл...
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Абе, хора, просто помислете колко абсурдна е цялата ситуация... не мога да препиша цялата статия, понеже излизам, а е и дългичка. Но се замислете - сигурни ли сте, че познавате хората, които стоят срещу вас в залите? Кротък бил. Кротък, кротък, ама хем жената в болница, хем котето в хладилника...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Потресена съм :shock: :shock: :shock:
След като мой колега преби моя колежка на партито за рождения й ден, си мислех, че вече нищо не може да ме изненада... Но това вече е прекалено! :evil:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

:shock: Тц...Какви колеги са тия, бе...Полудява светът...
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

А той защо е бил в дома им? :confused4: Къде може да се прочете пълния текст на статията? Влизах в сайт-а на 24 часа, ама трябва абонамент.
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

got написа::shock: Тц...Какви колеги са тия, бе...Полудява светът...
А най-тъпото е, че трябва да го гледаме всеки ден, понеже отказват да го изключат... :angryfire:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

при бай Тошо не беше така... :lol:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Продължавам да преразказвам, статията е 2 страници :(
Звъннало се на вратата, жената отишла да отвори, съпругът й я чул да пищи и хукнал да види какво става. Заварил я с нож в корема, цялата в кръв, а нападателят се спотайвал в коридора. Излезли 3те момчета, които живеят в съседния апартамент, изнесли жената, обадили се на линейка и на полицията. Мъжът останал да се разправя с Буров, обаче видял, че със сила явно няма да го надвие и затова го заключил в дома си, а самият той останал отвън, докато дойде полицията.
След като дошли ченгетата, се оказало, че нападателят бил пробвал всички възможности за бягство, но се отказал от геройствата, тъй като семейство Котеви живеели на 13-я етаж. Полицаите го заварили да седи преспокойно на кресло в хола, а до него била чантата му, с която ходел на лекции. Вътре намерили още един нож, въже и тесте листа, на които имало лекции. Предполага се, че е искал да отвлече някого.
В това време девойката била на изпит по кормуване. След това казва, че с буров са били в приятелски отношения, ходили са няколко пъти да пият кафе, но били заедно с други колеги. 3 дни преди инцидента той я поканил да иде у тях, за да й покаже филм с негово участие, но тя отказала и заявила, че си има сериозен приятел, на когото много държи. (това поне е нейната версия).
Май това е най-важното в статията.
В края на ноември
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: във Френската филология го идентифицираха като "мазен мангал"! :?
Аватар
Blondelle
В началото бе словото
Специалност: Френска филология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Blondelle »

Абе аз знаех, че са се побъркали от учене в тая наша филология, ама не знаех, че чак и такива случаи има. :shock: Добре, че минах в трети курс, ужас :shock: :shock: :shock:
Вие убихте всичко детско в мен! Не стига, че ме мързи ми сега ме е и страх да отида на лекции :roll:
Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

А най-интересното в случая е един безумен гаф на журналистите от "24 часа". На първа страница бяха изтипосали снимка на въпросния преподавател. О-о-о-о-о-о-баче се оказва, че снимката всъщност не е негова, а на председателя на някакво историческо сдружение. Днес "24 часа" публикуват сконфузено извинение за нелепата грешка, честитейки от първа страница рождения ден на истинския човек от снимката...

Егати професионализма! Теглили те снимката от интернет и понеже имало прилика, цвъкнали я нея. Представяте ли си, един ден намирате ваша снимка под заглавие "Изрод изкла триста човека и едно прасе в "МладоС Две" или нещо от сорта...

Крайно време е да направя един блог за българската журналистика...
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

И аз забелязах грешката, горкия човек дето го обвиниха, поне са поправили грешката
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

то пък бива да са зле тия хора ама чак пък толкова... оня има пълно право да ги съди!
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”