Maтематика I и Математика II - разликата
Модератор: Boromir
Maтематика I и Математика II - разликата
значи тая година, нз за другите, има два изпита по математика единия е на 12.07.2007 Математика I , а другия е на 26.07.2007г Математика II - искам да попитам защо е така и каква е разликата м/у двата изпита ? мерси 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Мисля, че се обявяват две дати, за да няма припокриване с други кандидатстудентски изпити (по физика, биология, изобразително изкуство и т.н.). Ако не можеш да се явиш на първия изпит по Математика, понеже тогава е единствената дата за Физиката (примерно), отиваш на Математика 2
Почти съм сигурен, че това е причината да има две дати, но нека още някой да го потвърди.
Почти съм сигурен, че това е причината да има две дати, но нека още някой да го потвърди.
Виж сега според мен как стоят нещата.
Измислени са определен брой теми върху материала за мат 1. От тях на предварителния изпит теглят една тема, на редовния друга.
Мисълта ми е, че не може да се каже еднозначно кой изпит е по-лесен. Едната година- единият, друга година- пък другият. А пък си е и строго субективно.
Измислени са определен брой теми върху материала за мат 1. От тях на предварителния изпит теглят една тема, на редовния друга.
Мисълта ми е, че не може да се каже еднозначно кой изпит е по-лесен. Едната година- единият, друга година- пък другият. А пък си е и строго субективно.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
зависи кой дава задачитеalys написа:А какво е мнението ви за трудността на предварителния изпит по математика? Разбрах, че е Математика І. И все пак, по-труден ли е от двата следващи?
иначе при мен оценките бяха: предварителен - 3.50, Мат І - 3.80, Мат ІІ - 5.50 (като за Мат ІІ бях учил най-малко), така че правете си сметка колко по-лесен е бил последният изпит.. ама пак казвам, това беше 2005-та, когато изпитът беше 4 задачи, сега не знам с новата система дали пак е така
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
записваш се за по-малко изпити -- имаш по-малък шанс
правиш си първия за висока оценка -- нямаш интерес да ходиш на другите
дават изпитите с намаляваща трудност -- принуждаваш се да отидеш на всички
(щото имаш 5 на първия ама ако втория е много по-лесен много хора ще те минат)
извод -- унито цоца пари!
правиш си първия за висока оценка -- нямаш интерес да ходиш на другите
дават изпитите с намаляваща трудност -- принуждаваш се да отидеш на всички
(щото имаш 5 на първия ама ако втория е много по-лесен много хора ще те минат)
извод -- унито цоца пари!

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"