black_lady написа:Ей заради оплакванията на такива като теб полицията идва през ден като правим партита на етажа!
Какви са тия партита по етажите през ден... аз нищо не съм чул
нали си 41Б ...
Имам чувството, че по-тих блок от тоя в Ст. Град няма, чак ме дразни понякога
black_lady написа:Ей заради оплакванията на такива като теб полицията идва през ден като правим партита на етажа!
Какви са тия партита по етажите през ден... аз нищо не съм чул
нали си 41Б ...
Имам чувството, че по-тих блок от тоя в Ст. Град няма, чак ме дразни понякога
На кой етаж живееш? Има едни момчета, които си имат групичка на първия етаж и редовно си свирят Честичко има партита там - вратата с дупката, не може да я сбъркаш, а и в някои от съседните пак
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Kemchev написа:
на 6-тия етаж съм аз ... затова сигурно не се чува
И как е там горе? Тихичко явно Аз по горните етажи не съм ходила, освен когато трябваше да извикам Стоян да дойде да ме включи към локалната мрежа
Как не видех такава обява
Търся съквартирант - да е свиквал да живее като в бардак щот ако бях в щудград няма как да е друго.
И аре верно стига викали полиция че :thin: ако искате спокойствие в общежитието идете в парка на чист въздух
Като ти гледам аватара доста се замислям по въпроса с духането
мхм подписа на момичето си е страшен... ма се сещам за една сцена от "Един не тъп американски филм " дето ме отказа от тия работи иначе... за съквартирантите доста сложно ми се струва... добре че съм се родил в софия (въпреки което си мечтая за живота в ст.град ,ама секретарката каза че общежитие ще видя през крив макарон )
smeshko написа:въпреки което си мечтая за живота в ст.град ,ама секретарката каза че общежитие ще видя през крив макарон
Намери си приятелка в Студентски град Толкова хора живеят тук нелегално, а други използват стаите като на хотел
е да бре. .. ама те приятелки не се намират така лесно .. пък и да ме искат в тяхната стая.. какъвто съм смотан иначе все пак мерси за идеята.. а сцената е направо ужасна .