Езикова школа Космополит
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Езикова школа Космополит
Здравейте! Някой чувал ли е нещо за Космополит? Ако сте посещавали тая школа, или ваши познати, какво ви е мнението за нея? "Хубави хора" ли са или "пияници, тумбаци, пущиняци"? Ааааааа?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- KitKatChunky
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Aми аз съм в Космополит и нямам оплаквания, поне засега! Според мене много зависи от кое ниво искаш да започнеш и с какви средства разполагаш. Ако си в началните нива и не ти се дават много парички, можеш да се запишеш в някоя по-евтиничка школичка като Космото, но ако си по-претенциозна... по-добре помисли за нещо като Престиж, АВО-3, Британика и т.н.
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Ходех в АВО-3 от 2-ри до 6-ти клас и мразех английския, но го учех доста усърдно. Нищо не научих от тях. Съвсем обективно мога да го заявя сега. Научих добре езика едва в и след 8-ми клас.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
koliog
- В началото бе словото
- Специалност: математика
Re: Езикова школа Космополит
С една дума : ЦИГАНИ!!!
Аз имах горчив опита с тях. Първоначално имах късмет и попаднах на свестен учител и сравнително малка група. Изкарах 2-ро ниво и исках веднага да се запиша на 3-то. Тогава започаха проблемите. Първо ме въртяха 2 месеца и ме лъгаха, после се записах в група не с желания учител и с повече хора от допустимото и накрая когато попитах управителя аджеба защо са повече хората, той ми се заяде и ме извика да ми връща парите, като междувременно се перчеше пред мацките наоколо. Когато отидох да си взема парите започнаха едни тънки сметки (за стотинки и минути), стана скандал и в крайна сметка бях ощетен.
Моето мнение е че няма толкова голямо значение в коя школа си, важното е учителя да е добър и групата да е малка.
Аз имах горчив опита с тях. Първоначално имах късмет и попаднах на свестен учител и сравнително малка група. Изкарах 2-ро ниво и исках веднага да се запиша на 3-то. Тогава започаха проблемите. Първо ме въртяха 2 месеца и ме лъгаха, после се записах в група не с желания учител и с повече хора от допустимото и накрая когато попитах управителя аджеба защо са повече хората, той ми се заяде и ме извика да ми връща парите, като междувременно се перчеше пред мацките наоколо. Когато отидох да си взема парите започнаха едни тънки сметки (за стотинки и минути), стана скандал и в крайна сметка бях ощетен.
Моето мнение е че няма толкова голямо значение в коя школа си, важното е учителя да е добър и групата да е малка.