Хехехе, не е единствения- първо да се разправят помежду сиГост написа:шефа на политологията вече е обявил награда за главата ти^PrincessA^ написа:Ако някой иска да пише втора специалностПолитология е мястото
Познавам хора, които са в това положение и ХИЧ не им е трудно. Ако не знаете, политолозите си взимат повечето "изпити" с курсови работи, проекти и друди подобни, преподавателите не си дават много зор и програмата е лекичка....Тва всичко е достоверна информация!
Втора специаланост vs Второ висше
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- kabadaieva
- В началото бе словото
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
А дали случайно някой е наясно, дали ако си в същия факултет, в който е и специалността, която искаш да запишеш като второ висше, но не си държал кандидат-студентски изпит по един от предметите /които се изискват при нормалното кандидатстване/, имаш право да кандидатстваш за нея?
Малко заплетено се изразих, но се надявам някой по-запознат да ме светне по въпроса.

Малко заплетено се изразих, но се надявам някой по-запознат да ме светне по въпроса.
трябва ти положен КСИindependiente написа:А дали случайно някой е наясно, дали ако си в същия факултет, в който е и специалността, която искаш да запишеш като второ висше, но не си държал кандидат-студентски изпит по един от предметите /които се изискват при нормалното кандидатстване/, имаш право да кандидатстваш за нея?![]()
![]()
![]()
Малко заплетено се изразих, но се надявам някой по-запознат да ме светне по въпроса.![]()
![]()
![]()
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Това е малко кофти....Moriarti написа:трябва ти положен КСИ
Но ще поразпитам тази година във факултета, може пък за правото да има други "закони".
Ако пък не стане, имам предвид още една специалност, при която хубавото е, че някои изпити съвпадат с тези от моята и е много вероятно да ми ги признаят.