РЕШЕНИЕ НА СК!!!
Модератори: ники, Methuselah
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Отбора на Информатика е твърдо решен, ако преиграва мача си с Археология да преиграе и мачът с Културология! Тъй като и двата мача се играха при едни и същи условия (без съдия). За тези, който твърдят, че за мача Археология - Информатика не е спазен наряда на СК нека погледната темата "Археология-Информатика" където се вижда, че мача е уговорен за четвъртък 16:00 (когато се и игра)!
Това е от нас, нека СК се произнесе. Но няма да преиграваме само единия мач.
Това е от нас, нека СК се произнесе. Но няма да преиграваме само единия мач.
Който го може го може!
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Не знам за СК, но аз изказах мнение:
- Информатика победиха Археология в мач без съдия, но не видях никой от двата тима, най-вече Археология, разбира се, да протестира за нещо - неотсъдена дузпа примерно или нещо от сорта;
- щом два двубоя са играни при еднакви условия, трябва да има и еднакъв критерий - или и двата ще се преиграват или не. Лично аз съм на позиции ДА НЕ СЕ преиграват мачовете.
В противен случай ще има ново протакане на турнира, нови теми за това кога да се играе на ново мача, нови спорове за деня, нови закани, нови недоволства, неразбирателство със съдиите за часа и пр.
Не виждам мотив, реален мотив, за да се преиграят двубоите, свирени без съдия, след като са протекли при абсолютно нормални условия, без спорове и т.н.
FeverNew,
"Форум СУ"
- Информатика победиха Археология в мач без съдия, но не видях никой от двата тима, най-вече Археология, разбира се, да протестира за нещо - неотсъдена дузпа примерно или нещо от сорта;
- щом два двубоя са играни при еднакви условия, трябва да има и еднакъв критерий - или и двата ще се преиграват или не. Лично аз съм на позиции ДА НЕ СЕ преиграват мачовете.
В противен случай ще има ново протакане на турнира, нови теми за това кога да се играе на ново мача, нови спорове за деня, нови закани, нови недоволства, неразбирателство със съдиите за часа и пр.
Не виждам мотив, реален мотив, за да се преиграят двубоите, свирени без съдия, след като са протекли при абсолютно нормални условия, без спорове и т.н.
FeverNew,
"Форум СУ"
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
никой от нас не се обади преди да е излязло решението на СК. Сега, когато получаваме втори шанс, естествено е да мрънкаме да се възползваме от него. Кажи ми, че ти не би се възползвал от такъв шанс да продължиш в турнира... няма да ти повярвам. В интерес на истината не вярвам и че резултатът от преиграването ще се различава много от този в първия мач.SpAcEmAn написа:Сега археолозите като не си харесват резултата и хайде.. искат преиграване.
zamunda.net will never die!
културологията с удоволствие биха разбили информатиката,ако някой желае няма проблем от наша страна,този път ще играем по равно.но мисля че ск взима решенията.каквото казже ск това е.мисля че смисъл си е в това още в началото.трябваше да се игарят мачовете със съдии,иначе за какво са ни.така че нека ск си каже,а и малко трябва да се съобразяваме с тези решения
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише