аз лично ще си я спестя, а и Втората Световна по никакъв начин няма да я погледна...да играя по свирката на СУ няма стане
КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
Ако говориш за темата "Общество,църква и култура"..тази тема е ужасна аз изобщо не си правих труда да я уча..Една приятелка беше на курсовете зимата в СУ и каза,че самите преподаватели казали ,че тази тема ако се падне ще има само 2ки..hypnosssa написа:благодаря...и аз мислех,че не се включва,но за всеки случай да питам..
а колкото до споменатите теми...аз лично уча Антиосманска съпротива XV-XVIIвек като отделна тема и то не мн кратка,към 15тина страници ми излезе като я писах с учебника,в смисъл предполага се че всичко съм вписала,друг е въпроса сама ако я пиша колко обемна ще ми излезе![]()
а тази тема за Църква и култура XV-XVIIвек още не съм я учила но силно се надявам да не е толкова ужасна като Антиосманската съпротива че от нея и от Залез на Първата българска държава направо ми се повръща...
поздрави!
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Случайно някой да знае дали всички теми ще са включени в предварителния?!? Все се надявах да махнат някоя, но сигурно ще си остана с надеждата 
А за УНСС, аз ще пробвам само с бълг. език, литература и история. Математиката SuCKs
А за УНСС, аз ще пробвам само с бълг. език, литература и история. Математиката SuCKs
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ако питаш за УНСС знам че записването е до 6 април. Трябва да попълниш една регистрационна карта, която я има в сайта, да си платиш в някоя банка и с всичките тези неща + лична карта да се запишеш. Всъщност може и да не ходиш лично да се запишеш. Аз също не съм от София и едни приятели ме записаха.
Завивам те без думи, нежно
- W140
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
на мен пък най-противната ми тема е първата - за създаването на б-яdamien написа:темата за Самуил въобще те съветвам да не я мъдриш много![]()
аз лично ще си я спестя, а и Втората Световна по никакъв начин няма да я погледна...да играя по свирката на СУ няма стане; да бяха оставили старата тема!
тая тема я оставян за най-накрая
- RaLiTO
- В началото бе словото
леле, тия партии ще ме довършат.....не знам за вас...и аз много мразя темата за Създаването на Б-я...там за славяни,прабългари...ще ги уча чак накрая,ако ми остане време...
Последно промяна от RaLiTO на 20 Мар 2007, 15:51, променено общо 1 път.
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
- RaLiTO
- В началото бе словото
хихи мерси за забележката...знам ама ме мързи и в нета да внимавам за правописra4e^f написа:"Не знам" се пише отделно ...
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...