БЛИЦ 2 в 1

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Да не го прегорите :)

Ъъъ... аз май прекалих с тестото :oops:
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

След невероятния блиц на принцесата и моя милост водещите трудно ще измислят достоен наследник . 8) :lol:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

coup написа:След невероятния блиц на принцесата и моя милост водещите трудно ще измислят достоен наследник . 8) :lol:
steffancho написа:Въй,супер яки интервюта! Особено първото! Адското!!! :D :D :D
Мисля, че все пак аз и Ивето оставаме най-добрите! :wink: :lol:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Мисля, че си пристрастна :lol:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

а аз защо още не съм получил предложение? аз и Сикскилъра, аз и Трипио, аз и който се предложи...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Всъщност водещите имат все още малко техническа работа.

Но уверяваме почитаемата публика, че няма да бъде разочарована въпреки не съвсем светкавичната обработка на наличните данни.
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Дами и господа! Днес ставате свидетели на един изключителен сблъсък- сблъсък на умове и сърца! Ако някой от вас все още смята, че това е поредният блиц за запълване на времето, моля да не чете :arrow: Опасно за живота! :twisted:

И така, в левия ъгъл: Дипломатът-природозащитник, рицарят на всяка справедлива кауза и радетел за човешките права, животинката- всеобщ любимец :) - pora_e_priqtel!

Срещу него в десния ъгъл: Tежката категория на българския национализъм, наследникът на династията на Асеневци и горд воин за каузата “България на три планети” :P , момчето от Бургас, което живее в Търново, но е почетен гражданин на Балканите: Паган II Асен!

/Удар на гонг/

Начало!

1. Как се казваш?
В:Виктор Владев
Ж:Живомир Филипов Вангелов (Паган II Асен) :D

2. Кога си роден?
В:21 юли 1985г.
Ж:25-ти май 1986 година

3. Опиши се с три прилагателни?
В:Мда, май е по-добре от съществителни :) ами умерено либерален, честолюбив, импровизатор (добре де – импровизиращ :P )
Ж:Откровен, двойнствен, прикрит

4. България е...?
В:По отношение на мен – моята родина, едно от моите сериозни основания за гордост, както и нерядко за срам, но няма идеални неща. Страна с богата история, добро географско разположение, прекрасна природа (докато не я унищожим, а ние май много се стараем), с общество, което ако не се активизира и не се превърне в гражданско такова ще има да пати много яко
Ж:... разбита държава, но моята Родина.

5. Най-великият българин?
В: Паисий (колко поразии е причинил тоя човек на някои държави... ;)), Христо Ботев (страхотен безкомпромисно прям, натурален и въздействащ поет, луда глава, идеалист, вдъхновител, макар и слаб революционер) Захари Стоянов, Георги Бенковски, Капитан Петко войвода, Димитър Талев...
Написал съм два-три реда и за Левски, но интуицията ми подсказва, че ще ги прочетете в друга тема ;)
Ж:За мен - Стефан Стамболов. Но те са хиляди - като се почне от обикновените войници и се стигне до царете.

6. Най-героичният и най-позорният момент в българската история?
В:От новата история: цялата Сръбско-българска война, неколкогодишното удържане на силите на Антантата на Солунския фронт през Първата световна война.
Позорни моменти също не липсват. Като започнем с многобройните предателства, сума ти въстания, прецакани от някоя мижитурка, която, без да е заплашена, доброволно отива да издаде другарите си с надеждата да получи някоя огризка от властта.
И разбира се кампанията на Г. Димитров и сие за македонизиране на българите в Пиринския край.
Ж:Най-позорният момент - когато на 1 януари 2007 г. някои индивиди ни поздравиха "Добре дошли в Европа". Всички знаем, че България е европейска държава от около 1600 години. Най-героичният - Първата световна война, нямаме загубена битка, но сме губещи.

7. Определяш ли се като патриот и защо?
В:Да, смятам се за патриот, но се старая да запазя реална представа за това какво е да си българин.
Ж:Да, определям се като патриот. Защото съм българин, искам да работя за България и защото обичам Родината (въпреки че мразя държавата).

8. Каузата, на която би посветил най-много усилия?
В:Щастието на хората, които обичам
Ж:Няма да е обединението на всички български земи, както биха помислили повечето във форума. Искам България да е независима, ето това си заслужава усилията.

9. Дефинирай думата "правилно".
В:Субективно понятие, посочващо лично определени рамки на поведение.
Ж:Правилно е дума, която няма точно определение. За мен правилно е престъпниците да забравят какво е свобода. За държавата правилно е престъпниците да не знаят какво е затвор.

10. Целта оправдава средствата?
В:Кажи ми коя е целта и какви са средствата и ще ти кажа дали първата определя последните ;) Никога няма да се съглася с някой, който твърди, че целта винаги оправдава средствата.
Ж:Определено!

11. Ако те ударят по едната страна, обърни другата или Око за око, зъб за зъб?
В:Никога не съм бил привърженик н крайностите, но определени клоня към зъб за зъб.
Ж:Аз не съм овца, че да ми замазват очите с лъжи! Естествено и нормално е да си поискам своето.

12. Умееш ли да преценяваш хората по постъпките им?
В:Старая се. Опитвам се да се пазя от предразсъдъци
Ж:Да. Понякога ни отнема повече време, но ги преценям безпогрешно. С малки изключения :D

13. Вярваш ли в доброто начало у човека?
В:Вярвам както в доброто, така и в лошото начало. Смятам, че започват на равни начала. Предполагам, че един ден човешкият род ще се самоунищожи. Но разбира се не изключвам възможността някой астероид да ни спести усилията :)
Ж:Човекът е животно, няма добро начало.

14. Помагаш ли на просещите?
В:Рядко имам възможност, когато имам понякога го правя, най-често за хора, които показват старание да се справят с тежката ситуация, най-вече на улични музиканти.
Ж:Рядко, почти никога. Повечето са цигани.

15. Полагаш ли грижи за природата около теб?
В:Старая се да замърсявам възможно най-малко. Винаги съм го правел, а от известно време работя и по въпроса да убедя и другите да правят като мен, защото една птичка пролет не прави.
Ж:Не си хвърлям боклука през прозореца :D Няма значение дали аз го правя, важното е, че другите не го правят.

16. Какво е мнението ти за радикалните природозащитници?
В:Радикалните природозащитници, доколкото ги има, са изолирани случаи.
Обективно погледнато не може да се говори за тенденция към радикализиране на природозащитната идея. В повечето случаи тези хора, водени от най-чисти подбуди, попадат в капана на недостатъчната компетентност, не забелязвайки комплицираността на ситуацията (това беше по Симеон-Сакскобургготсковски :king: )/
Добри хора, не се оливайте! (това пък беше лаконично по спартански :P )
Ж:Могат да причинят повече вреди, отколкото ползи.

17. Гласува ли на последните парламентарни избори и защо?
В:Гласувах, гласувам на всички възможни избори. Гласувам, защото смятам, че за да очаква поток на блага от страна на държавата, гражданинът трябва да участва в управлението й.
Ж:Не. Гласувах само за президент.

18. Кой управлява България в момента?
В:Олигархия, наследила комунистическия елит, с помощта на едрия бизнес и с любезното и натрапчиво съдействие на ДПС, от което с удоволствие бих се отказал.
Ж:Турците.

19. Какви са твоите цели и утопии?
В:Щастие, любов, работа, която ми носи първото и към която изпитвам второто, кариера на рокзвезда, ама това вече наистина си е утопия :)
Ж:Целта ми е да стане човек от мен. Утопията... добро бъдеще за Родината.

20. А къде е мястото на любовта?
В: Е па къде първо ще да е :)
Ж:Като го намеря ще го покажа. Ама тя и любовта я няма.

21. Кажи нещо за другия!
В:Ако се върнем на темата за съществителните – “патриот” е добро определение. Ценя това му качество, но бих го посъветвал да се пази от крайности. Явно той е привърженик на радикалните средства. Бих го посъветвал да ги използва тогава, когато конвенционалните не са помогнали, а целта си заслужава.
Ж: Е, какво мога да кажа за него. Срещал съм го само веднъж. Но от тази среща и от впечатленията ми от форума е следното: има акъл в главата и можеш да си прекараш забавно с него.

22. Похвали се с нещо!
В:Ъмм... току що нарисувах готина карта, която ще залегне в основата на бъдещия фентъзи роман, който смятаме да напишем с един приятел :)
Ж: Жив съм благодарение на невероятния си късмет; лятото ще хода да търся един подземен град; ще работя нещо, което ми доставя удоволствие; по-голямата част от времето прекарвам в старата столица.

23. Пожелай ни нещо!
В:Продължавайте да правите такива готини блицове, нека умовете ви винаги раждат свежи идеи :)
Ж:Няма да пожелая, а ще заповядам на всички да следват мечтите и желанията си, щото после ще съжаляват (както съжалявам аз сега).

Чао!
Чао!
Чао!

/Сценарий, режисура и техничека обработка: Boromir и ^PrincessA^/ :P
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

:notworthy:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

С Паган раздаваме автографи всяка вечер от 9ч., след Мюзик Айдъл (или след редовното изпълнение на A Moment In Time) :P
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Изображение
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

pora_e_priqtel написа:С Паган раздаваме автографи всяка вечер от 9ч., след Мюзик Айдъл (или след редовното изпълнение на A Moment In Time) :P
Страницата ни в интернет сега се дообработва, но можете да се запишете
там като е говота и на символични цени да си купите тениски, якета,
плакати и т.н. с налите ликове :D
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Паган написа:Страницата ни в интернет сега се дообработва, но можете да се запишете
там като е говота и на символични цени да си купите тениски, якета,
плакати и т.н. с налите ликове :D

А фототапети? Мисля, че ще изглеждате добре на стената вкъщи :D
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Има бе, всичко има :D
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
coup