Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Значи
Химия I и Химия II

Това означава, че отиваш на двата изпита примерно и оценката, която е по-висока се взима за образуването на бала. Сейно предварителен и крайния изпит. Същата работа.
А за медицината сигурно правиш изпита по биология и по химия като посочваш, че се бориш за медицина.
за последното не съм много сигурен.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
justnik
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: втори

Мнение от justnik »

Аз не виждам кои теми са премахнати?Май само са слели няколко за заблуждение...Между другото КОИ УРОЦИ включва тема 28?
Имах страхотна леля, която казваше, че ако прекалено дълго гледаш красиво момиче, се вцепеняваш. От части беше права...
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

:)

Мнение от Traqn`` »

аз май ще се отказвам от тая медицина в СУ .. ако не го направя трябва да се откажа или от Варна или от Стара Загора ... щото химията на СУ съвпада с тях ... а и не мисля че ще ми предложат по-доброи образование от тях :)
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Между другото КОИ УРОЦИ включва тема 28?
От 28 тема уроците са в началото на учебниците от IX клас, с издателствата на Анубис, Булвест, Просвета и Гея Либрес. Ще ги видиш.
А за тия неща:
Видове екологични фактори – абиотични, биотични и антропогенни фактрои. Влияние на екологичните фактори върху живите организми. Адаптация.
Трябва само да ги споненеш.
Аз не виждам кои теми са премахнати?
Няма Хромозоми, Рибозоми, Ензими, Абиотичните фактори.

P.S. Забелязал съм, че темите от конспекта съответсват на уроците от учебниците, който е автор Шишиньова.
Изображение
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

а студентската бора кога започва да ходи из провинцията ? някой знае ли .. в Русе примерно ?
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

БЮРА НА НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИЕМ НА СТУДЕНТИ
ПРИЕМ НА МОЛБИ ЗА КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ ИЗПИТИ - 2007 г.
РУСЕ ул. "Българска морава" № 6 082 893004

БЮРА НА ЦЕНТЪРА ЗА КАНДИДАТСТУДЕНТСКА ПОДГОТОВКА И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРИЕМ НА МОЛБИ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНИ КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ ИЗПИТИ - 2007 г
Русе, ул. "Църковна независимост" 16, /Изчислителен център/, тел. 0885 / 739 527
Изображение
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

благодаря ти много aleksander
ама тея места са за да се запишеш за изпит без да ходиш до самият униврситет ..
аз имах предвид тази студентска борса която ходи по градовете и всеки университет си предлага специалностите ..
Аватар
Mushmurocheto
В началото бе словото

Мнение от Mushmurocheto »

а студентската бора кога започва да ходи из провинцията ? някой знае ли .. в Русе примерно ?
Ами вижте http://www.kandidatstudent.hit.bg. Само,че май я няма в Русе...
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

Благодаря ви,
май май ще ходя до Търново .. тъкмо малко на разходка :D
Аватар
^LadyDeath^
В началото бе словото

Мнение от ^LadyDeath^ »

честно казано софийския с тази дубликация на изпита по биология ми развалиха настроението, защото са еднакви с този по химия в Пловдив. :evil: А за медицината до колкото знам зачитат изпита по химия от МУ-софия
Върти света вместо той теб да върти!
ellenka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ellenka »

zdr na vsi4ki,6te kandidatstvam v medicinskia kolej v plovdiv za specialnostta pomo6tnik farmacef,ako niakoi ima jelanie da obsadim temite po biologia neka mi pi6e na mail ellie04nik@yahoo.com
Niakoi ima li gotovi temi?
Flames to dust,lovers to friends,why do all good things come to an end???
doctors
В началото бе словото

Re: :)

Мнение от doctors »

Traqn`` написа:ахахах
първият се застъпва със химията във Варна а вторият се застъпва със химията в Става загора ...

извинете ме за небрежността но кой от тези два изпита е за медицината ? ква е тая работа 2 изпита ...

В грешка си вторият не се застъпва с изпита по Химия в Стара Загора,защото за Стара Загора е на 23.07.2007 а за Су е на 24.07.07 има разлика от един ден!Хубаво е да доглеждате добре нещата преди да казвате че имало съвпадения на дати!
doctors
В началото бе словото

Мнение от doctors »

^LadyDeath^ написа:честно казано софийския с тази дубликация на изпита по биология ми развалиха настроението, защото са еднакви с този по химия в Пловдив. :evil: А за медицината до колкото знам зачитат изпита по химия от МУ-софия
Ами не може винаги навсякъде да са наред датите,медицинските вузове не си съвпадат никога между тях,говорим за Му София,Пловдив,Плевен.Стз и Варна!Но Су Нее медицински университет така че може да има и съвпадения!!!
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

да грешката е моя
извинявам се за което .. просто когато го четох в сайта не го бяха актуализирали старозагорци и това беше датата за миналата година
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Днеска гледах справочника на пловдивския университет и се оказа, че на 12 юли ще бъде крайния изпит и програмата е същата. Изпита започва от 8:00 часа.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”