География

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
CasuaL
В началото бе словото

Мнение от CasuaL »

Мерси за информацията ! :wink:
Просто бях чул, че на определени места се падат само 3-4 теми едни и същи теми последните години :P :lol:
Аватар
Suzana
В началото бе словото

Мнение от Suzana »

Здравейте :) И аз ще кандидатствам с география, макар че винаги съм си мислела, че това е последният предмет, с който бих кандидатствала.......
Аз съм на темата Климат, като релефа ми беше мн отвратителен и го прескочих, само го чета отвреме навреме. Накрая,ако имам време преди предварителния, ще се върна на него.
Ще кандидатствам в УНСС, а в Софийския едва ли, защото не ми се занимава с теми :P
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

Мнение от F-o-U-N-D-e-R »

като каза климат..ако се не лъжа бяха Географско положение..,прескочения от теб РЕЛЕФ,Полезни изкопаеми и КЛИМАТ :) и за УНСС няма да ти стигне прочетеното до момента :)
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

В УНСС НЯМА природна География :)))))

НО в СУ...... без нея не може;)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

в УНСС има абсолютно всички компоненти на природната среда ..като започнеш е релеф,полезни изпокапеми и преминеш на климат ,води ,почви ,растителност и животински свят..там няма физикогеографските област,което е добре ..в СУ са само 2 ,тъй че не е болка за умиране
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

аз искам в СУ :) Ама ще опитам и в ПУ.Пък в УНСС като са с тестове не означава ,че е по лесно !Поне така си мисля аз
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

ма то и аз си мисля много работи... :wink:
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

И какви по точно Гошко :?:
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

съгластна съм с тебе Диди, теста не е по лесен от темата. Аз мисля, че трябва да се готвиш все едно отиваш на теме за да се справиш на теста :)
people always leave
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

:thumbright:
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

дам така е..много хора си мислят,че теста е да отидеш и да играеш на лотария (което незнаеш)..всъщност всеки трезво мислещ кандидат-студент се досеща ,че както за темата ,така и за теста е нужно максимални познания...
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Съжалявам, аз наистина пропуснах,че вече формата е друг. И тъй като кандидатствах миналата година с география, си позволих да искажа мнение.

Прегледах книжката с изпитните въпроси на УНСС и на мен лично, ми се стори доста как да кажа, елементарна. Включени са главно общи въпроси, докато при писането на тема, е много по-трудоемка работа. Структура, план, много обем, много цифри, данни и какво ли още не. НО така или иначе, много от студентите ще кандидатстват както там, така и при нас в СУ, и ще се сбласкат с тази мъка, наречена кандидат-студентски изпити:)
На всички вас желая успех :wink:
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Mерси! :wink: Но аз пък мисля точно наобратното - темата ми е доста по лесна за писане отколкото да решавам тестове...
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

тестовете си имат и свойте предимства и свойте недостатъци...тъй като споменахте УНСС там все пак не се държи само тест по география,което изисква дадения кандидат-студент да решава и тестове по Български език и математика(20 задачи ,за около 45 мин...)..което ме навяжда на мисълта ,че темата май ще е за предпочитане :) то за теста така или иначе трябва да си знаете материала ,а не да играете тото :)
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

аз като гледам явно всички сме на едно мнение, че тема е по добре от тест :P
people always leave
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”