НАРЯДИ ЗА ТРЕТИ КРЪГ!!!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Весо, моите уважения към теб, но си мисля, че молбата ти няма да бъде уважена по 1 причина. За да има промяна в датата и часа на мача, трябва и двата отбора да са съгласни. А до колкото зная, Форум Берое предпочиат да играят мачовете си в неделя и едва ли ще се съгласят за събота, което практически означава, че промяна на датата и часа е невъзможна. Но когато и да играете, аз съм верен фен!!!
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Весо, моите уважения към теб, но си мисля, че молбата ти няма да бъде уважена по 1 причина. За да има промяна в датата и часа на мача, трябва и двата отбора да са съгласни. А до колкото зная, Форум Берое предпочиат да играят мачовете си в неделя и едва ли ще се съгласят за събота, което практически означава, че промяна на датата и часа е невъзможна. Но когато и да играете, аз съм верен фен!!!

Ние пъм не сме съгласни за неделя...кво да се прави, май ще се ходи на друга висша истанция за да се разгледа молбата ни :lol: :lol: :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

да бре .. нали 2та отбора трябва да са съгласни .. Ние неделя не можем а събота сме свободни целия ден.. Феликс бутилка звучи добре ;)
In vino verittas
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

КОГА ЩЕ ИГРАЕМ ПОСЛЕДНО ?!
In vino verittas
Anton
В началото бе словото

Мнение от Anton »

Според наряда мача е за неделя. искате ли да играем на затревен терен?
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Щом ще се правим на интересни ! неделя 10 часа в смг както е казал росен
In vino verittas
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”