Курсовете по история в СУ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Pauton
В началото бе словото

Мнение от Pauton »

Доколкото разбрах досега не са се събрали мн желаещи дали няма шанс да увличат сроковете. В УАСГ напр. единствено е нужно да носиш парите и може да влезеш и по средата на последната лекция ако искаш, всичко зависи от теб. Стига бе как може да съм толкова загубена и да не се сетя да питам (btw нито в сайта на унито нито в този на факултета има нещо споменато, ако бъркам плс някой да paste-не линк) На 19 да стискайте палци че така или иначе ще ходя в София да успея да се запиша и на курсовете :oops: :?
Mp3 is NOT a crime!
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

На мен ми направи същото впечатление когато аз ходех...имаше едно момиче което идваше с приятеля си...а той нито пишеше нито слушаше... :) Както в последствие разбрах той не се беше записал...Доста странно за СУ : /
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

....хм....днес звънях и ми казаха че няма крайна дата...
казаха...ДОКАТО ИМА МЕСТА...а МЕСТА ИМА...тъйче спокойно народе
Аватар
tiha_chest
В началото бе словото

Мнение от tiha_chest »

Corlic, благодаря за инфото, но за Руско-туркса война нищо не каза, а всъщност тя ми беше по-интересната:) Иначе и при нас беше така... последните преподаватели, които бяха на Нова история бяха ... (без коментар) :)
Що се отнася до курса.. не се шашкайте от хора, които си влизат, а не са платили. Според политиката на СУ студентите (независимо от кой факултет/специалност и т.н.) могат да посещават всякакъв вид лекции...просто си влизаш и слушаш, можеш да не се явяваш на изпит, разбира се ако си се записал тогава си има и и изпит:)
А някъде бях мернала относно теста след края на курса... той е съвсем формален и е за ваша самопроверка. Няма оценка от теста, след като отидете да си вземете проверените теми (които ви препоръчвам да дадете, защото ви ги връщат с пълни и много полезни рецензии) можете да попитате за резултата от теста и ще ви кажат - ДА, ако сте го издържали (т.е. правилно сте отговорили повече от половината въпроси) или съответно НЕ, ако не сте го издържали, но пак ви казвам това е за ваша самопроверка и не е нищо особено. На теста може да не се явявате да си губите времето, но темите седнете, напишете ги и ги дайте за проверка. Наядвам се да съм помогнала малко или много:) Упсех отново!!!

П.П. Само за Руско-турската война бихте ли ми казали последно план или тема ви дадоха?!:) Благодаря!:)
Не следвай път! Върви, където няма път и остави следа!
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

tiha_chest, а колко време имаме да напишем тези теми?!? :roll:
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

мда и аз много се интересувам от този въпрос?!щото ако имаме например една седмица малко трудничко ще успея...е няма да ям и да спя...кво пък толкова същност :)
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
Аватар
tiha_chest
В началото бе словото

Мнение от tiha_chest »

CooL^GirL^^^ , когато аз бях на курс периодът беше 1 седмица и се налагаше да пиша по 2 теми на ден, а майка ми ги преписваше на белова, защото от СУ много държат темите да са написани ръкописно. В крайна сметка успях да предам 12 теми от общо 18. Но това беше 2005г., докато миналата година имаха на разположение 1 месец за писане, което е изключително добре:) Надявам се и при вас периодът да е толкова дълъг, за да успеете да ги напишете и да ги предадете. Един съвет: темите, които ви диктуват на курса са само основното. За да стане много добра тема, трябва да направите допълнения от учебниците, по които работите. Много държат на фактологията! Това е най-голямата тънкост, останалото е пълнеж:)
Не следвай път! Върви, където няма път и остави следа!
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Ооооо за Руско - турската война .... :/ Аз честно казано ми харесаха всички преподаватели от Възраждането натам (особено този който ни преподаваше темата за след Освобождението). Относно горе-споменатата тема не мога нищо да ви кажа, защото този път отсъствах от курса, че си имах едни проблеми :P ...Но преподавателя, който я преподаваше преди това ни измъчи на Априлско въстание и съм сигурен че са писали Доста. :lol:
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Малеееее 1 седмица?!? :shock: Абсурд е да напиша 18 теми за 1 седмица!!! Дано да е един месец, защото просто не виждам как ще стане номера :roll:
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Тя има предвид 2 теми за 1 седмица ... :)

(Знам го защото и аз бях на същия хал :)... някой теми така и не ги предадох)

Или може би аз бъркам...
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Но тя каза: "CooL^GirL^^^ , когато аз бях на курс периодът беше 1 седмица и се налагаше да пиша по 2 теми на ден"... :roll:
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Еми честито на който му се е налагало .... :o
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

абе и две седмици да е пак е по добре...само не и една...в крайна сметка ще разберем скоро какво ни очаква...дано да не се наложи после да си гипсирам ръката :P
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Хаха, Рали, с гипсирана ръка на бала не е никак приятно :lol: Но все пак 2 седмици наистина е по-приемлив вариант :D
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

хах ето ти начин да бъде моми4е уникално на бала :lol:
относно теста някой знае ли отворен или затворен ще е :) любимият ми въпрос...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”