Търся тихи съквартиранти за общежитията

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: excuse me if i didn't get a joke

Мнение от pora_e_priqtel »

levi nathan написа:Денем ме няма; а дали късния следобед и вечерта ще прекарвам 'вкъщи' или в някоя читалня или парк - това зависи от съквартирантите. С оглед на сегашния ми хал двама непушачи, които пазят тишина след 23.00, биха били като манна небесна.
Тя манната небесна само в митологията я има :wink:
pafkata
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Търся тихи съквартиранти за общежитията

Мнение от pafkata »

levi nathan написа:Търся си нови съквартиранти за общежитията.

За мен: първокурсник, индология
не пуша, пазя сравнително чисто, не правя купони, не гледам телевизия; почитател съм на музиката със слушалки, мога да пазя постоянна тишина; не бих възразил да нощувам някъде другаде, ако се наложи - но не повече от 3-4 пъти месечно.

Изисквания към бъдещите съквартиранти:
да имат елементарни конвивиални навици (поне дотолкова, че да не си лепят чорапите по стените)
да са непушачи (ако пък пушат - то не в стаята)
от 11 вечерта до 7 сутринта да пазят тишина - без музика (изкл. само за съвсем тих ambient или нещо подобно), без телевизия и без всякакъв друг вид шумове; за останалото време - бих толерирал гюрултия, но колкото по-малко, толкова по-добре.

---
За преместването:

Вариант I: Ако в някоя стая имат незаето място, отговарят на моите изисквания и си търсят съквартирант като мен, то нека ми пишат та да се преместя при тях преди свободното място да е станало заето при второто класиране.
---
Вариант II: Да си разменим местата с някой - ако той е попаднал на такива, каквито търся, и търси такива, на каквито аз попаднах. Този вариант е приложим целогодишно.

За сегашните ми съкилийници: 3-ти и 4-ти курс, хуманитарни специалности
възпитани, интелигентни, купонджии, често посрещат гости, на доста неща биха издържали
пушачи, не могат да живеят без музика (единият слуша house, techno, trans, другият - neo-metal, industrial metal и подобни)
в блок 42Б, стая в сравнително добро състояние, с телевизор и компютър

Хехеее какъв списък с изисквания ... Мисията невъзможна направо Иначе правилно си казал съкилийници 2 години живях в Студентски град и като се замисля в по кофти обстановка не съм живял . Бягай бързо някъде на квартира ако можеш да си го позволиш
Nothing is Perfect
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Ако живеех в студентски вече да съм получил или цироза на някой дроб или стаята ми да е заприличала на бардак - немаше да има нощ без партита 8)
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

Pun1sher написа:Ако живеех в студентски вече да съм получил или цироза на някой дроб или стаята ми да е заприличала на бардак - немаше да има нощ без партита 8)
Цироза на десния бял дроб ... хъх ...

По темата:
1)Както каза ПринцеССА - не си за Студград - определено ще трябва и със съседи да се съобразяваш, а в общежитията прониква шум от всички прикачени стаи, особено от тази, с която делите гардеробче.
2)Както казвам аз - замонаши се в някой селски храм в Индия - там няма шум няма нищо, е някоя и друга крава минава под прозореца ти от време на време, ама не е като якия кючек от стаята отгоре.
стрийм
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”