Документи за предварителните изпити

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

да така е !
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

Мнение от F-o-U-N-D-e-R »

поправете ме,ако греша ,но след като в определен град има кандидатстудентска борса на университета ,то в него може да бъдат подадени документи нали така ? а не е нужно да се ходи до самия университет ? 10х предварителНО
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

Да, точно така, само ако кандидатстваш в УНСС документите се подават на място, в самия университет. Лично в моя град има такова бюро, ходих да питам как става и всъщност искат нещо като комисионна за всеки изпит - на мен жената ми каза 13 лв. + 1-2 лв. за самата молба и изпита ти излиза около 30 лв. :)
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

първо казваш ,че на място се подават в университета после ,че може и в борсата :) нещо не разбрах
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика

Мнение от Anelka »

първо казваш ,че на място се подават в университета после ,че може и в борсата нещо не разбрах
Казвам, че можеш да подаваш за който си искаш университет ( без УНСС ) документи в такова бюро, само ако искаш да кандидатстваш в УНСС си отиваш директно там и там подаваш документи. Кое не разбра?
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

ааааааа, че за УНСС защо да не може :shock:
тези хора тотално ме изгубиха...
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

в сайта с датите за отделните изпити пише ,че документите ще се приемат от 26 март
Подаване на кандидатстудетски документи за предварителните изпити от 26.03. до 20.04.2007 г.,
всеки работен ден от 10,00 до 12,00 и от 14,00 до 16,00 часа
а борсата в Монтана е на 23-24 март и там ще присъства и СУ .. + това моя съyченичка си е подала документите вече...явно 26 март не важи а ? :) може и по-рано
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

А може ли някой да ми каже какво е това животно:
Чл. 7. (1) За участие в предварителните кандидатстудентски изпити се подават следните документи:
1. Картонче за участие в предварителните кандидатстудентски изпити. Картончето се получава след заплащане на таксата при регистрация за издаване на входящ номер;
Какво картонче? :roll:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Misska Optimistka
В началото бе словото

Мнение от Misska Optimistka »

15 лв ли е таксата за изпит?
Аватар
Licenti0us
От дъжд на вятър

Мнение от Licenti0us »

нали може някой друг да ти ги подаде?
Аватар
Karamelska
В началото бе словото

Мнение от Karamelska »

здравейте
редовна читателка съм на форума и с интерес следя темите.Обикновено не давам мнения,защото ме мързи да пиша :oops:
Сега обаче искам да дам мнение по този въпрос.
В сайта на СУ пише,че записването става от днес(26.03.2007г),но аз ходих миналата седмица в бюрото за прием на документи в моя град-Враца и си подадох документите.Процедурата е следната:внасяте таксата за изпита в която и да е банка във вашия град,след това отивате във бюрото за прием на документи.Ако нямате справочник си купувате оттам(поне при нас е така) и вътре има 2 жълти картончета.Едното се попълва за университета,а другото остава за вас.В тези картончета се вписват входящият ви номер,име,ЕГН и какъв изпит ще държите.Жената,която ми прие документите ми каза,че за всеки град,в който има такива бюра,се изпращат входящи номера от ВУЗ-а и всичко е ОК.На едната страна на картончето,което остава във вас пише,че един ден преди изпита всеки кандидат-студент е длъжен да провери в коя зала и сграда ще се явява на изпит.И на самия изпит носите жълтото картонче+лична карта+документ за платена такса.
Надявам се да съм била полезна:)Успех на всички!:)
Be cool,Be yourself,BE YOU!
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

В сайта хубаво са обявили от кога до кога става записването, но къде е. В ректората предполагам, но коя стая? Или да питаме на място?
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

на място предполагам :)
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
ally
В началото бе словото

Мнение от ally »

При подаване на документите за предварителния изпит искат ли копие на личната карта или само сверяват ЕГН и името на кандидат-студента. Синът ми си е подал документи за смяна на личната карта, чийто срок изтече на 10 април, но новата ЛК още не е готова. Предполагам, че няма да има проблем при подаване на документите и явяването на изпити после с новата ЛК.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

ally написа:При подаване на документите за предварителния изпит искат ли копие на личната карта или само сверяват ЕГН и името на кандидат-студента. Синът ми си е подал документи за смяна на личната карта, чийто срок изтече на 10 април, но новата ЛК още не е готова. Предполагам, че няма да има проблем при подаване на документите и явяването на изпити после с новата ЛК.
Аз носех копие на личната карта, както и самата лична карта. Дадох копието заедно с документите, лелката свери ЕГН-то ми от копието, и ми го върна. Дори не ми поиска оригиналната лична карта.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”