Просто бях чул, че на определени места се падат само 3-4 теми едни и същи теми последните години
География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Здравейте
И аз ще кандидатствам с география, макар че винаги съм си мислела, че това е последният предмет, с който бих кандидатствала.......
Аз съм на темата Климат, като релефа ми беше мн отвратителен и го прескочих, само го чета отвреме навреме. Накрая,ако имам време преди предварителния, ще се върна на него.
Ще кандидатствам в УНСС, а в Софийския едва ли, защото не ми се занимава с теми
Аз съм на темата Климат, като релефа ми беше мн отвратителен и го прескочих, само го чета отвреме навреме. Накрая,ако имам време преди предварителния, ще се върна на него.
Ще кандидатствам в УНСС, а в Софийския едва ли, защото не ми се занимава с теми
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
- Nikince
- Пишеща машина
Съжалявам, аз наистина пропуснах,че вече формата е друг. И тъй като кандидатствах миналата година с география, си позволих да искажа мнение.
Прегледах книжката с изпитните въпроси на УНСС и на мен лично, ми се стори доста как да кажа, елементарна. Включени са главно общи въпроси, докато при писането на тема, е много по-трудоемка работа. Структура, план, много обем, много цифри, данни и какво ли още не. НО така или иначе, много от студентите ще кандидатстват както там, така и при нас в СУ, и ще се сбласкат с тази мъка, наречена кандидат-студентски изпити:)
На всички вас желая успех
Прегледах книжката с изпитните въпроси на УНСС и на мен лично, ми се стори доста как да кажа, елементарна. Включени са главно общи въпроси, докато при писането на тема, е много по-трудоемка работа. Структура, план, много обем, много цифри, данни и какво ли още не. НО така или иначе, много от студентите ще кандидатстват както там, така и при нас в СУ, и ще се сбласкат с тази мъка, наречена кандидат-студентски изпити:)
На всички вас желая успех
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
тестовете си имат и свойте предимства и свойте недостатъци...тъй като споменахте УНСС там все пак не се държи само тест по география,което изисква дадения кандидат-студент да решава и тестове по Български език и математика(20 задачи ,за около 45 мин...)..което ме навяжда на мисълта ,че темата май ще е за предпочитане
то за теста така или иначе трябва да си знаете материала ,а не да играете тото