Има ли граници за истинската любов?Възраст без значение или?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор

bixte li opitali s niakoi mnogo po-vazrasten ot vas

Анкетата свършва на 22 Мар 2007, 22:54

da, ot lubov
14
39%
da,za trapkata
8
22%
ne, nikoga
9
25%
da, za pari ili dryg interes...
5
14%

Общо гласове: 36

Аватар
Viviann
В началото бе словото

Мнение от Viviann »

защо :roll:
Аватар
Viviann
В началото бе словото

Моята единствена истинска любов е на 60 години,красив е и

Мнение от Viviann »

Моята единствена истинска любов е на 60 години,красив е и забаваен и интелигентен и нямам никаква материална изгода- да отбележа все пак
:wink: :) . може и да зву4и странно, но е единственият,с които сам се 4увствала толкова невероятно добре и във физи4еско и в духовно отно6ение....преди си мислех,4е мтафората за 2те половинки на едно цяло са си 4иста метафора, но сега разбирам, 4е има не6то истинско и реално в света, вярвам в божествената енергиа на вселената и в любовта...дори и понякога да е мимолетна. :roll: :tweety:
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Viviann написа:защо :roll:
Ами защото дори и чисто физически да е възможна, то психически според мен е извратено.(казвам го като освидетелстван герантофил)
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

И какво бъдеще имаш с тая любов?! :shock:
Защото за мен любов е, когато можете да остареете заедно. Да отгледате деца и внуци заедно. То вярно и на Чаплин последният син се е родил, когато той е бил на 84, ама...малко по-късно е останал без баща. Ти сега на 20 може и да не искаш деца, ама след 10 години, когато той е на 70 и ти вече искаш...мислиш ли, че той ще иска?!
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Crematory написа:И какво бъдеще имаш с тая любов?! :shock:
Защото за мен любов е, когато можете да остареете заедно. Да отгледате деца и внуци заедно. То вярно и на Чаплин последният син се е родил, когато той е бил на 84, ама...малко по-късно е останал без баща. Ти сега на 20 може и да не искаш деца, ама след 10 години, когато той е на 70 и ти вече искаш...мислиш ли, че той ще иска?!
Именно. А и, ако питаш, мен, макар че не ме питаш, той не те обича. Със сигурност. Ти също не го обичаш, просто по някаква причина в момента с него ти е по-лесно отколкото с твоите връстници и си внушаваш, че си влюбена, но все пак се съмняваш, затова и пускаш теми като тази.
Да погледнем от друг ъгъл. Представяш ли си що за инфантилен дядо е? Ако твой връстник се влюби в 10 годишна, ти за нормален ли ще го приемаш?! Защото твоя човек точно това прави. Един нормален човек на 60 едва ли би се занимавал с по-млади от 40 годишни. Ако се занимава, или е прекалено инфантилен,незрял и егоист, или просто си търси компания за леглото, трети вариант няма. Ако те обичаше, което предполага да го е грижа за теб, никога не би позволил първо, да се увлечеш по него и второ, да бъдеш с него. Най-малкото защото така ти се чувстваш объркана и смутена и ти губи ценно време, в което можеш да срещнеш човек с когото да имаш бъдеще, да не говорим, че вероятно би ти създал кофликт с родителите ти... Ако наистина те обичаше, щеше да стане най-добрия ти приятел, никога не би ти позволил да си помислиш дори за нещо друго. какво ще правиш си решаваш ти, но моят съвет, въпреки, че не го искаш е, ако НЕ ВЛАГАШ ЧУВСТВА и просто ти е добре така, ок, но ако влагаш някакви чувства и си мислиш за любов, не просто за забавление, бягай с всички сили, възможно по -далеч. Иначе ще боли повече. Това би бил по-безболезнения вариант.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
Vladimir Gergov
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Vladimir Gergov »

От физиологична гледна точка е малко непосилно. Или по- точно от сексуална.

Тя на 20г , той на 45г. Ок! Секса върви. А като тя стане на 40г а той на 65г? Какво става?
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът

We are mountain people, this is what we do, this is how we live...

Show and Prove

Facebook
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Vladimir Gergov написа:От физиологична гледна точка е малко непосилно. Или по- точно от сексуална.

Тя на 20г , той на 45г. Ок! Секса върви. А като тя стане на 40г а той на 65г? Какво става?

Тук говорим за - тя на 20 той на 60 :shock:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Може да е объркала нещо числата...
Ммм...странно. Viviann, нали не се шегуваш ?
Ей, да не се обидиш, просто за първи път чувам :roll:

Ама пък знае ли човек...щом ти е толкова добре с него и си убедена в това..добре е. Само че трябва ясно да осъзнаваш пред колко много проблеми занапред би те довела подобна връзка, каквото и да правиш с тоя човек.
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Vladimir Gergov написа:А като тя стане на 40г а той на 65г? Какво става?
Както казах, на Чарлито Чаплин последният син се е родил, когато той е бил на 84. Значи сигурно може :lol: Пък и по разни книжки съм чела, че по принцип може. Ама не върви да питам баба ми :lol:
Аватар
Vladimir Gergov
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Vladimir Gergov »

То може , ама колко пъти на ден или в седмицата? То това е проблема. 8)
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът

We are mountain people, this is what we do, this is how we live...

Show and Prove

Facebook
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

:lol:
Щях да задам въпрос, но няма, за да не я обръщам на тема за секс :lol:
snoji
В началото бе словото

Мнение от snoji »

Абсолютна глупост е да твърдиш, че не можеш да имаш нищо общо с по - възрастен мъж, защото нямате общи интереси. Момченцата на моята възраст(21), нямат никаква представа как да се държат, за да впечатлят или задържат някоя жена до себе си. Плюс това са несигурни и недорасли (естествено има и изключения). Ако някоя все пак иска да се почувства истинска жена да види какво е да излизаш с 30-годишен МЪЖ (примерно), макар че възрастта, както и повечето неща в живота ни е, е просто условност :)
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

snoji написа:Абсолютна глупост е да твърдиш, че не можеш да имаш нищо общо с по - възрастен мъж, защото нямате общи интереси. Момченцата на моята възраст(21), нямат никаква представа как да се държат, за да впечатлят или задържат някоя жена до себе си. Плюс това са несигурни и недорасли (естествено има и изключения). Ако някоя все пак иска да се почувства истинска жена да види какво е да излизаш с 30-годишен МЪЖ (примерно), макар че възрастта, както и повечето неща в живота ни е, е просто условност :)
Ето такива постове са ми любими. Момченценценцата на 21, рииш ли, били такива и такива. Брех, ти всичките неамсиколкостотинхиляди ли познаваш?! Щото и аз мога да почна да дърдоркам за момиченцата на 20 колко всъщност са зле, ама ще си затрая, защото... и аз не знам защо. Защото не ми се занимава сега с глупости.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Риспект :D
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Vladimir Gergov написа:От физиологична гледна точка е малко непосилно. Или по- точно от сексуална.

Сексът ще върви по-малко... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”