fly4o написа:Рак съм, но най-уникалнite зодиi за мен са Везните и Овена..А не сте ли забелязали, че овните са наи-много и навсякъде Предполагам, че това е защото лятото е продуктивен сезон )
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
fly4o написа:ЕГОИЗМЪТ И СЕБЕЛЮБИЕТО им нямат граници
Аххахаххахахахахахахаххахаха.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
fly4o написа:За водолей съм съгласен Ама със скорпион се разбирам повече, въпреки че сте голям АД! А иначе приятелката ми е лъв...с тях също може да се каже, че се разбирам, въпреки че ЕГОИЗМЪТ И СЕБЕЛЮБИЕТО им нямат граници
Валери, внимавай в картинката, че се видиш един ядосан егоистичен и самовлюбен лъв на какво е способен! Само да си дойда в Пловдив веднъж!!!!!!!
Наде, не бъди злобна нали знаеш, че всяко правило си има изключения Ти си от тях +тва фактът, че съм година и нещо с Лъв...мисля че показва любовта ми Но това със зодиите...е малко измислено, просто някои качества съвпадат
fly4o написа:Наде, не бъди злобна нали знаеш, че всяко правило си има изключения Ти си от тях +тва фактът, че съм година и нещо с Лъв...мисля че показва любовта ми Но това със зодиите...е малко измислено, просто някои качества съвпадат
Хехе, ще се изчервя. Ето, вече се изчервих
Колкото до качествата - така е. Аз мога ей сега да си намеря по нещо от всяка зодия. И после ще съм зодия мелез